Jelena är fake?

-tfojb

Justin Bieber säger att Kanye West inte är ett asshole

Kanye West är känd för att ha den personligheten som folk kan tolka på fel sätt. Däremot ser Justin Bieber upp till Kanye West. Under en intervju med XXL EIC Vanessa Satten hade Justin inget utom komplimanger till Kanye West.
" Jag fick vara i studion med honom, se hur han jobbade och prata med honom som en kompis, liksom inte proffisionellt. " sa Justin. " Han är inget asshole som alla tror att han är. Jag menar, han kan göra dåliga saker, men han är en bra kille. "
" Han kan göra dåliga beslut, du vet, som vi alla kan. " sa han. " Men annars så är han en bra kille. "
Justin Bieber var den första personen Kanye West följde när han blev medlem på twitter Juli förra året. Dom började prata med varandra på Twitter och spelade in en låt tillsammans, en remix på Justin Biebers Runaway Love, tillsammans med Raekwon.

Justin får stånd på scen?

0.20 ser man det, Haha han försöker även dölja det med handen.

Justin har mer än 11 miljoner följare nu!

Nu har han nått över 11 000 000 följare på twitter!! #SWAG ! :D

Tweet

-oceanup

Är Justin Bieber verkligen kär i Selena Gomez?


#Congratsjustin TT på twitter!


inge bloggning

hejhej, kommer kanske inte kunna blogga under 2 veckor.. ska bort och jag orkar inte lägga tid på att blogga nivet på sommarlovet :/ men vi får se om jag lägger upp något inlägg nu innan söndag.. vi ses Kram

Jelena Pic uppdate!


inge bloggning

Hejhej alla Beliebers där ute som läser våran blogg!
Jag kommer tyvärr inte kunna blogga på 1 vecka kanske för ska åka bort och så, och gästbloggarna bloggar aldrig som är väldigt synd så därför kommer det inte vara någon uppdatering på 1 vecka nu.. så håll utkik nästa vecka och se om det har kommut ut något då! Vi ses Kram /emma
snyyyyyyggging :D

Baby kommer inte raderas från YouTube

-tfojb

Rebecka använder justins producent till hennes ny album "my moment"

Sångaren "Det är fredag ​​.. Fredag ​​.. "Rebecca Black håller på att släppa sin nya singel nästa vecka den 18 juli som kallas" MyMoment ".

Den nya singeln "My Moment" var co-skriven av Brandon Hamilton, som tidigare har arbetat med Justin "Never Say Neverremix", och videon är inställd på att historien med det enorma fenomenet och hennes berömmelse sedan hennes första singel"Friday" släpptes.

Sedan "Friday", kom ut så dö Rebecca Black upp The Tonight Show med Jay Leno och Katy Perrys musik video till sin låt"Last Friday Night (TGIF)" som också gäst spelade Glee gjutna medlemmar och 90-tals rockbandet Hanson.

Förra månaden erkände Rebecca Black att hon ville göra en duett med Justin Bieber. !

Tror du att hennes nya singel "My Moment" kommer att vara lika populär som Justinär "Never Say Never"?

Ett fan stal justins Life-Sized Cut-out i restaurangens badrum!

Restaurang med Belöning!

Enligt kktv.com så letar en Colorado restaurang efter en tjuv (troligen ett Jb fan) som stal en
life-sized cut-out av Justin direkt urdamernas badrum.

En belieber kan ha stulit Biebers Klipp ut direkt ur damrummet, och ur en närliggande nödutgång vid Choppers i centrala Denver.
Se Video!

Restaurangen erbjuder nu en $ 40 belöning för säker avkastning en dollar mer än vad de ursprungligen brukar kosta.

Justin uppmanar fans att inte smsa och köra med ny kampanj!

Idag meddelade Justin lanseringen av en ny kampanj som kommer att främja ett ansvarsfullt SMS genom en ny app, som inaktiverar för att skicka sms, e-post och funktioner tangentbord om du kör fortare än 10 miles per timme! Underbart!

I sin kampanj kommer Justin att arbeta vid sidan av Kom ihåg Alex Brown Foundation, som arrangerades av familjens tonåring AlexBrown, som dog tragiskt eftersom hon smsade under en körning.

Här är vad Justin hade att säga om sin kampanj:

"Som en 17-årig ​​chaufför, jag är medveten om de otaliga distraktioner som vi tonåringar möter på vägen, ochtextning är en som kan förebyggas. Det finns alltför många unga människor, som Alex Brown, som vi har förloratpå grund att hon skickade sms medans hon körde, och det är min förhoppning att genom detta partnerskap medPhoneGuard, kommer vi att öka medvetenheten om denna frågan och skapa säkrare förutsättningar för alla påvägen. "

Vi kan nog inte understryka hur viktig den här frågan är! Vi stöder fullständigt Justinkampanj, och vi hoppas att det uppmuntrarmänniskor i alla åldrar till text ansvarsfullt.
-jdb

Bilder på Justin Bieber och Lil Twist när dom sjöng live!

-perezhilton

We can do this!


Justin twittrar!

-tfojb

Justin får gratis kondomer för att Selena ska vara säker!

Förra veckan fick Justin en årsförbrukning av NVO kondomer som en gåva.
NVO skickade 365 kondomer efter att ha hört att hans romans med tonåringens Disney drottning Selena Gomez blir varm ochtung. En insider från Bieber teamet sade nyligen, "Justin har sagt rakt upp som om han har sex, så ska han ha bättreskydd." Nuvo ger bort över 200.000 kondomer per år för att förebygga tonårsgraviditeter och sexuellt överförbara sjukdomar.

Justin twittar en bild på Chaz


Justins semester helg i Vegas

Det ser ut som att Justin hade en pra semseter helg med sin gamal man i Vegas!

lördagskvällen var de två på väg upp till penthouse sviten (bilden nedan) i det lyxiga Paradise tornet på Hard Rock Hotel & Casino i Las Vegas.

De var där för UFC fighten, och de måste ha använt en hel del energi för att titta på det eftersom de har arbetat upp till riktigaptit!

Deras rumsservice såg ut som en för en liten armé: pizza, kycklingvingar, vitlök knop, churros, och mycket mer!

Wow! Det är galet vilka förhöjda nivåer av testosteron som amn längtat efter.

Kul att höra att du hade en bra helg med din pappa, JB!!

-tfojb

Selena har på sig Justins skjorta

Selena Gomez och Justin Bieber delar skjortor nu! Justins sågs hand i hand med hans flickvän Selena Gomez 1 Juli i New York. Han hade då en lila skjorta på sig.
En vecka senare, sågs Selena med en likadan skjorta då hon träffade fans i ITV studios i London. Vem passar i skjortan bäst?
Innan hon hade på sig sin pojväns tröja, sågs Selena lämna sin pojkväns hus med samma kläder som dagen innan.
Tidigt i Juni gick Justin med Selena ut till bilen tidigt på morgonen och Selena hade på sig samma kläder som dagen innan. Medans hon hälsade på Justins familj i Kanada, lät Justins mormor och morfar Selena sova över under samma tak.

Selena med Justins skjorta


Justin Bieber i Twist magazine


Bilder på när Justin tränar boxning med David Haye!

001~13.jpg
003~11.jpg
002~11.jpg

Justin Grattar Vanessa Price!


Selena - Jag har rätt att leva mitt liv!

Selena Gomez berättade under en intervju i tv-showen ”Fox and Friends” om hur det är att växa upp i rampljuset, och säger att hon är medveten om att hon är en förebild för många unga tjejer och att hon gjort ”sitt bästa” för att vara ansvarsfull.

18-åringen, som dejtar flickidolen Justin Bieber, tycker inte att hennes förhållande med sångaren eller hennes mognare musik förstör helylleimagen hon fått från Disney Channel.

— Jag har rätt att leva mitt liv, och jag känner att jag har gjort ett väldigt bra jobb med de förutsättningar jag haft, säger tonårsidolen till ”Fox and Friends”.

— Jag borde ha rätt att växa upp. Jag har slutat på Disney Channel men det betyder inte att jag helt kan förneka faktumet att jag har en yngre generation som ser upp till mig, antar jag.

— Men på ett sätt känner jag att jag har gjort mitt bästa och det är så jag fungerar. Om jag gör min familj och mina fans stolta så är det allt som betyder något för mig, fortsätter Selena.

Sångerskan blev känd när hon spelade karaktären Alex Russo i tv-programmet ”Wizards of Waverly Place” 2001, en show som slutar sändas senare i år.

Selena och hennes 17-åriga pojkvän har under de senaste månaderna setts tätt omslingrade. När paret nyligen shoppade tillsammans på Armani Exchange i New York, hörde flera kunder henne säga till Justin att hon älskade honom, enligt tidningen New York Times.

Turturduvorna försökte shoppa obemärkta, men så fort ryktet spred sig om var stjärnorna var, samlades drygt 200 fans utanför och paret var tvungna att smita ut via en bakdörr.




Jeremy twittrar 2 bilder


Justin och Selena twittrar till varandra

Då Justin Biebers film Never Say Never kom ut twittrade Selena om den, likaså Justin om Selenas film Monte Carlo.

Justin och Brittany ?

Det har funnits bilder på backstage pass / VIP biljetter, som då skulle varit Brittanys som Justin hade skickat till henne. Men såklart kan det ju vara vila backstage pass som helst. Man har även fått reda på Brittanys Facebook. Utom bara bilder på Brittanys backstage pass fanns några bilder på Brittany på Justins meet & greet och backstage.

<3


Justin och Selena gör slut ?

Den här helgen har Justin Bieber tagit sin flickvän Selena Gomez, på en romantisk semester till Hamptons. Dom kommer fira 4:e Juli i stil.
Enligt Perez Hilton, sågs Justin Bieber och Selena Gomez shoppa på the Flying Point Surf Shop, NY i fredagt, det verkar som om det unga paret kommer spendera deras 4:e Juli till att surfa.
Dom båda har mycket att fira. Selena Gomez kanske kommer få en roll i " Sex and the city " där hon kommer spela en ung Charlotte York. Det sägs att författaren Candice Bushnell nyligen sa att Selena Gomez vore perfekt för rollen som spelas av Kristin Davis.
Justin Bieber borde hålla sin flickvän hårt, det verkar som om Selenas filmkarriär kommer bli bättre nästa år, hennes nya mera sofistikerade musik kommer hjälpa henne gå över till mainstream market. Selena kommer inte längre ses som en ung artist.
Selena Gomez kommer snart hoppa på Hollywood berg och dal banan, med hennes familj och vänner som stöttar henne, dom kommer ge henne kärleken och stödet hon behöver.
Justin Bieber och Selena Gomez är kära, men deras relation kommer bli svår nästa år. Snart, kommer vi se Selena gå vidare till en äldre kille.

Selena erkänner att hon och Justin dejtar


Bergklättring

Justin Bieber och Selena Gomez bergsklättrade i New York.
Justin Bieber och flickvännen Selena Gomez ser till att dom får mycket äventyrstid tillsammans - vilket var exakt det dom gjorde när dom åkte och bergsklättrade på Sports Centret Chelsea Piers i New York City. Bergsklättrar instruktören Andres berättar, " Justin och Selena tog en privatlektion som pågick i ungefär en timme. " han sa även att man måste ha bra kommunikation om man skulle kunna bergsklättra bra. Jobbar Justin och Selena på deras kommunikation?

Bieber vecka på kanal 5

Jag har läst lite på andra fan bloggar om justin och såg att det kommer vara en bieber vecka på kanal 5 nästa vecka! Synd bara att jag inte är hemma.. ja iallafall här kommer tiderna han visas på tv och så! :
-Kanal5

Jelena


Gästbloggare

Hejhej alla, nu är det så att jag som äger bloggen (emma) ska åka till grekland idag så jag har fixat 2 gästbloggare! Marci & Sofie och jag hoppa dom kommer blogga medans jag är borta i en vecka.. vi ses när jag kommer hem ha det bra! Kram

Äntligen erkänner Selena att hon och Justin dejtar!

Om ni inte orkar kolla spola till 5:00 där dom börjar prata om justin men vid 6:50 hör man att hon erkänner det! :)

Kenny/Justin & Russel Simmons twittrar



HAHAHHAHHAHAHHA fyfan alla ligger så xd

Justin spelar basket med några!



Justin twittrar till Selena




Shia Lebeouf pratar om Justin Bieber och Selena Gomez i Jimmy Kimmel


Justin Twittrar!


Dagens bild ♥

Justin2BBieber2BBET2BAwards2B112BShow2BFsnmFpP-jWjl.jpg
Justin & hans fans på Bet awards !

Bieber och Gomez nämnda i dansk tidning


Jelena lämnar en resturang




Jelena träffar fans i New York

7.jpg
9.png
8.jpg
6.jpg
5.jpg

Jelena på Mcdonalds

1~0.jpg
nyc1.jpg
2.jpg

RSS 2.0