Jeremy twittrar

Awww så söta!

Rörelsebilder BIEBERGASM del 6!

daaamn!

Justin ska fråga Selena om hon vill gifta sig med honom på hennes födelsedag i Juli!

Justin Bieber har planer för att fråga Selena Gomez om hon vill gifta sig med honom.

Den tonåring heartthrob, 17, som har varit semester i Hawaii med sin tjej, blev så chockad av hans kompis Sean Kingstons jet skiolycka i Miami i helgen, har han allvarligt funderat på sin framtid.

"Justin är verkligen orolig för Sean och har sagt livet är för kort för att vänta rätt tillfälle eller att inte följa sitt hjärta eftersom folk tror att du är för ung för att veta vad du vill," en insider berättar.

"Han är inte i något rusa till huvudet ner i gången, men efter en sådan fantastisk tid i Maui tillsammans verkligen cementerade han om vad han tycker om Selena och hoppas på att hon kommer överens om att säga ja.

"Det är hennes 19-årsdag i juli och han planerar att föreslå till henne en födelsedagsfest han organisationskommitté för henne."

Jessica Jarell om Selena.

Justin Biebers nära vän och My World Tour-mate, Jessica Jarrell har ofta spekulerat offentligt om den typ av tjej som kan fångaBiebers öga och så småningom vinna hans kärlek.
Nu när Justin har gjort det obetydligt klart att han och Monte Carlos stjärnan, Selena Gomez är kära har Jessica kommit fram med en uppenbarelse av hennes egna åsikter.

I en intervju nyligen SLS Hotel i Beverly Hills, pratade Jessica om hennes kommande album och hennes båda strävanden. Hon pratar också öppet om Selena Gomez och hennes relation, med och påverkan, Justin Bieber. Svartsjuka beliebers väntaskommentarer eller smyg negativa kommentarer som kommer göra dem besvikna.
Jessica har en del lovord för Justins latin girl.
" Hon är vacker! " Jessica strålade. " En sådan vacker person, inifrån och ut! Hon är en av mina favorit människor någonsin! Jag älskar henne! "

Jessica är inte bara en läpparnas bekännelse. Hon har känt Selena under en tid. I själva verket förde Justin Selena till Jessicas födelsedagsfest på våren.
Även om den berömda paret, under en tid låtsades och totalt blånekade att de var ett par, avslöjade Jessica att de hade "mycket 'coupley'. "
När det gäller Never Say Never stjärnan, har Jessica faktiskt spenderat mer tid med honom än Selena har, både på och av scenen.

Deal.

Justin Bieber har tecknat ett avtal med hertiginnan av Cambridge familje företag att sälja varor featuring den kanadensiska tonåringens pop känsla, The (London) Daily Telegraph rapporterar.
Biebers företrädare bekräftade att partiet Pieces - den webbplats som ägs av föräldrarna till nya kungliga Kate och hennes syster Pippa Middleton - kommer att sälja den " Justin Bieber Party Kit " tillsammans med andra objekt, till exempel, halsband, armband tilldelning och en Pinata.
Verksamhetens nät-tidning Den part Times - som produceras av Pippa - skrev, " Vi har Bieber fever. "
Den går på, " Teenage flickor världen över är galna i Bieber. I själva verket, de älskar Justin Bieber så mycket att popstjärnan nu har sin egen partyware. Om du inte var du ska börja med en Bieber bash så frukta inte - bara läsa om för våra bästa tips."
Bieber, 17, har redan uttryckt sin beundran för Pippa, efter att hon blev en global hit efter det kungliga bröllopet i London förra månaden.
" Grattis till William och Kate ... och Kates syster " säger han via twitter.
Party Pieces har enligt uppgift haft ett uppsving i branschen sedan bröllopet, i synnerhet från USA.

Dagens bild ♥

Aaaww!

Uppträdande på SMAP i Japan 2011


Justins dragkredja är öppen IGEN

Justin Bieber ZIPPER DOWN
Justin Bieber ZIPPER DOWN
Hahaha synd :D

Old Justin

With You - Chris Brown Cover - Justin singing:

Justin singing Because of You by Ne-yo:

Cry me a River - Justin Timberlake cover - Justin singing:

Justin Singing Fallin by Alicia Keys:

Justin singing Respect by Aretha Franklin:

Justin singing Common Denominator:

Justin singing Wait for You by Elliott Yamin:

Justin singing - Back at One:

Justin singing You and Me:

Justin singing I'll Be:

Justin singing Someday at Christmas:

Justin singing do you:

Justin Singing Angel:

Justin singing You Got It Bad with B. Cox:

Justin Singing from Never Say Never:

Justin Drew Bieber - August Rush-style Guitar Playing:

Justin Bieber - Onless Lonely Girl:

Justin singing - Set a Place at Your Table:

Och fler men orkar inte nu !

Come home to me

Omb va ja älskar när han sjunger den här låten.♥

Justin joinar Lady Gaga med 10 miljoner följare på twitter!

Justin Bieber har nått ännu en milstolpe, en som redan har täckts av Lady Gaga.

Bieber har nyligen fått 10 miljoner Twitterföljarebara några veckor efter Gaga så har han redan nått varumärket, säger newsden.

Bieber visade upp sin upphetsning om att uppnå på Twitter: "# 10MillionBeliebers Älskar er ... ni förändrar mitt liv varje dag. Jag kommer från en stad med 30.000 ... så ni är 333 gånger min stad! CRAZY! # NeverSayNever. "

Även Gaga har nått 10 miljoner,
vissa tror att Bieber kommer att ta över senare i år.

Selena: Jag och justin har ett perfekt förhållande!

Selena Gomez talar till Bliss Magazine om sitt förhållande med Justin Bieber. Hon säger att han är åskan till hennes blixt! Selena Gomez och Justin Bieber ser absolut blossande ut i kärlek i sina nya romantiska Hawaii semester bilder. Och om det är någon som behöver fråga, så har Bliss magazine precis släppt en ny intervju där Selena glatt talar om Justin's och hennes förhållande!

Reportern påpekar att hela under hela intervjun lägger Selena till hennes svar med "stora fråniga flin." "Hon praktiskt taget sjunger när hon talar. Selena är i en kärleks kokong och hellre än att stänga ut oss som hon brukade, låter hon oss mer än gärna ta del av det, avslöjar reportern. Reportern frågar Selena om hon tror att hon har hittat åskan till hennes blixt lyrics från hennes låt "naturally" med Justin. "Ja, jag tror det", svarar hon.

 

"Vad är din uppfattning om det perfekta förhållandet?" Frågar de. "Medkänsla, ärlighet och ha kul - jag gillar att tro att det är precis vad jag har." Selena tror att hon har det perfekta förhållandet med Justin fullt av medkänsla, ärlighet, och glädje!? Hur sött är det? Det är ingen hemlighet att Justin och Selena är super nöjda - alla med ögon kan se att - men det är alltid underbart att höra det direkt från älskade i förhållandet.

Justin ger Selena fotmassage !


Trends

Lite olika trender på twitter just nu! Som ni såg förut så twittrade ju Justin om sean kingston så folk har väl också börjat skriva de nu! :)

Justin grattar Jazzy

Aw ! :)

Justin fiskar

Justin Bieber, 'I Caught Some Small Ones'
Justin Bieber, 'I Caught Some Small Ones'

Lämnar Resturang i Texas.

Jelena sågs vid Pappasito's igår för middag i Arlington, Texas.
-TheJustinBieberShrine

Cody Simpson pratar om Justin !

Denna 14-åriga stigandepopstjärnan har tagit YouTube med storm och är redo att släppa sin efterlängtadedebutskiva i september.
När dom mötte upp Cody Simpson Angela & Vanessa Simmons "Finare Dollslanseringsfesten, sa Cody att det enbart handlar omvad fansen kan förvänta sig av sin musikvideo för" On My Mind "- den första låten ihans album.

Vad sägs om sitt kommande album?

"Min debutalbum kommer ut runt september i år, Riktigt roligt," Cody sa. "'On My Mind" är en smakbit av av albumet.

När dom frågade Cody vad han tycker om alla Bieber jämförelser, då medger Cody att han helt förstår.

"Jag förstår varför varför vi jämförs och det är smickrande eftersom han är mycket framgångsrik. Jag tror att vi harvår egen grej på gång och han är mycket positiv till mig och jag är ett stor fan av honom. "

Dagens bild ♥


Ber för Sean Kingston

Sean är enligt uppgifter i ett kritiskt tillstånd efter att ha kraschat med sin jet ski in i en bro som förbinder Palm Island till MacArthur Causeway i söndags kväll, den 29 maj. Han hade vid den tiden en kvinlig passagerare på vattenskotern. Båda blev körda till Jackson Memorial Hospital, där "Beutiful Girls" Hitmakern sägs behandlas på trauma avdelningen.
Justin skrev om detta på twitter:

Ännu en fejk tattoo tro?

Selena har ett J för Justin och Justin har ett S för Selena !

Fan video om My World Tour!


Jelena shoppar i Texas!


Det är inte säkert att vara Selena Gomez!

Selena Gomez har blivit utsatt för dödshot efter att fansen har sett bilderna när hon plaskar med pojkvän Justin Bieber på Hawaii.

Den 18-åriga Disney skådespelerska har pekats ut på nätet av avundsjuka fans av teen pop idol - med vissa svär att döda henne.

En Bieber fan skrev på Twitter: "Jag ska döda dig jag svär GUD !!!!'

En annan lovade: "Om du är justins flickvän så lovar jag att jag ska döda dig JAG HATAR DIG:! @"

Ännu ett fan av Bieber, 17, skrev på sajten: "Håll er borta från Justin pedofil."

Övriga kommentarer inkluderade: "Selena Gomez är farligt nära en lång, långsam smärtsam död" och "jag ska döda dig inatt under din säng."

De så kallade Beliebers - fansen av Baby sångare - blev rasande efter att paret gjorde deras förhållande offentligt.

Bilder visade paret när dom kysser, kramar och i en omfamning med sångaren i bränningen i Maui, Hawaii förra veckan. I en bildhon hade benen lindade runt hans midja.

Fans tog även till på Facebook för att ställa upp grupper som "jag hatar Selena Gomez för att hon dejtar min man."

En talesman för Bieber hade ingen kommentar.

GRATTIS JAZYMN 3 ÅR



Kyss video i Maui - Hawaii


Justin Twittrar om sean!


Someday Photoshoot!


Scooter twittrar om Next 2 you


Dagens bild ♥

Sötast!

Best fans in the world

JB, 'It's Good Having Selena By My Side'
Sant :D

Justin twittrar:


Jelena bilder

-thejustinbiebershrine

Justin & Belieber TT på twitter!

Haha som ni ser så är Justin&Beleibers TT på twitter. Ni kankske också har märkt att det är andra artisters fans som också har TT, som tex Gaga & monsters osv.

Justin och Kenny Twittrar!

Klicka häääär för att rösta!

Jelena i Texas

Selena & Justin SIX FLAGS OVER TEXAS

Justin och Selena fortsätter njuta i Arlington Texas i Six Flags over Texas.
De är förmodligen där för att besöka Selena anhöriga.

Årets snyggaste killar 2012

Läckra svartvita bilder på populära snyggingar som Danny Saucedo och Eric Saade från årets melodifestival, Zac Efron, Bill Skarsgård och Justin Bieber. Dessutom bilder på Robert Pattinson och Taylor Lautner från The Twilight Saga!

Justin twittrar en video

Justin Bieber@justinbieber
yep.... Justin & Beliebers - i am honored and will always be grateful -http://youtu.be/KCAYLWpfWZE

Justin har nu över 10 000 000 följare på twitter

Han har mer nu, han har 10,039,340 ! Beliebers go hard!! :D

Bildbomb på Jelena i Hawaii del 7


Där ser man Justins tatuering på armbågen!

Jelena är med i tidningen Bliss!

-TFOJB

Justin vill göra en låt med Selena??

Det är inte bara officiellt att han har deklarerat sin relation med Selena Gomez,men han vill även få med henne i studion.

Den unga kändisen, Justin Bieber, sade en önskan som han hade och det var att han ville göra en duett med sin flickvän, Selena Gomez. Enligt en kanadensisk artist, nya låtar från de unga "är bra."

Bland deras framtida planer är hans lust också att få sjunga med andra artister som Will.i.am, Black Eyed Peas och rappare och Beyonce's make Jay-Z.

Justin Bieber har varit ett massfenomen och andra artister som Usher eller Katy Perry talar underverk för ungdomar. Usher har själv arbetat med honom på remixen av sin låt " Somebody to love".

Nyligen var den odiskutabla vinnaren av Billboard. På bara 17 år så har han sin egen dokumentär, två skivor på marknaden och ett rykte som gör honom till en favorit hos tonåringar över hela världen.

Bildbomb på Jelena i Hawaii del 6

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Bildbomb på Jelena i Hawaii del 5

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
bieber-gomez-052311-9.jpg
bieber-gomez-052311-10.jpg
bieber-gomez-052311-10.jpg
Following-Billboard-Music-Awards-Justin-Bieber-and-Selena-Gomez-jetted-off-to-Hawaii-704x1024.jpg
263985766_JustinBieber_life_gay_blogspot_03_122_409lo.jpg
-bieberphotos

Bildbomb på Jelena i Hawaii del 4

-bieberphotos

Justin & Beliebers är TT


Justin & Selenas hotell!

Här är några bilder på Justin och Selena hotell som dom valde att tillbringa sin vistelse i Hawaii, ganska snyggt eller?

Paret flög till Hawaii och bor på ett lyxhotell av $ 10,500 per natt.

Justin Bieber och Selena Gomez bor på hotellet Four Seasons Maui ligger i en extravagant palats i sjunde våningen i hotellet.

Varje natt i sviten på tre fjärdedelar är ca $ 10.500. Det här stället har stora fönster som går från golv till tak där konstnärerna har en privilegierad utsikt över havet, så du kan se de närliggande öarna och valar förbi.

Pattie saknar Justin


Justin twittrar!


Foki är på samma hotell som justin var på i Singapore!


Justin and Selena KISSING in Hawaii!


Bildbomb på Jelena i Hawaii del 3

-bieberphotos

Bildbomb på Jelena i Hawaii del 2

4.jpg
3.jpg
2.jpg
6.jpg
5.jpg
15.jpg
13.jpg
17.jpg
12.jpg
16.jpg
11.jpg
14.jpg
7.jpg
8.jpg

Bildbomb på Jelena i Hawaii del 1

10.jpg

Justins nya tatuering?

Justin Bieber ACES OF SPADES Tattoo?
Justin Bieber ACES OF SPADES Tattoo?
Jag tror att den är äkta!

Justin's nya tatueringar , äkta eller fake?


Ernie Halter gör en cover av baby !


Under en spelning i Hongkong gjorde Justin Bieber en cover av Come home to me av sångaren och låtskrivaren Ernie Halter. Bieber överaskade Halter på hans konsert i Kalifornien, där gjorde dom en duett Come home to me. Nu ville Ernie göra något för Justin, han gjorde en cover av justins låt baby.
.Hans version av Baby är drastiskt annorlunda från det ursprungliga, som Halterssilkeslen sång och ljusa gitarrspel förvandlas låten från en hög energi, dans slog till en lugn,rogivande melodi.
Ernie Halter's cover på Baby finns på iTunes!

Har justin en till ny tatuering??



Justin twittrar en video


Justin och Ryan Butler dansar på Dolce&Gabbana Partyt!



Justin visar sin tatuering!


Legacy: Jag är rädd för Bieber!


Madison Apple träffar Justin!


Jelena på resturang i Maui

Justin och Selena fortsätta att njuta av sin semester på Hawaii, de sågs igår Four Seasons, som är en restaurang i Maui.




Ny drog uppkallad efter Bieber

Tja, denna nya typ av marijuana var uppkallad efter Biebs själv.
Den har börjat cirkulera kring Kanada, den lovar att hjälpa dig att gå igenom tuffa tidermed dina nära och kära och att föra dig närmare.
Källor nära Justin säger att han inte är förtjust över namnet.

The National Post rapporterade att Justin förhandlar för närvarande med sitt team atttrycka rättsliga åtgärder för "olaglig användning av hans namn." Jag antar att han föredrar att hans namn kopplas till något han skapat.
Ser ut som han fann inspiration för en ny manlig linje Someday ...

Justin stöder PhoneGuard App för att rädda liv!

Justin Bieber har godkänt en fantastisk app till mobiltelefonen, kallad PhoneGuard, somkommer att stänga av mobiltelefonen när du kör, för att förhindra tragiska dödsfall som orsakats av sms bakom ratten!

Justin Bieber noterades stödja sitt beslut att stödja programmet genom att säga:

"Varje natt vi utföt har vi en banner som går upp som säger "Don't Text and Drive" så det betyder verkligen mycket för mig. Vi planerar att fortsätta att ge $1 från varje biljett som säljs till denna orsak och tillägg av PhoneGuard vid detta lag kommer att hjälpa oss att expandera våra ansträngningar ytterligare.''

Detta är en ganska stor påskrift för Alternativ Media Group Holdings Inc., som är bara enliten Boca Raton techs företag. PhoneGuard har faktiskt skapats av en dömd brottsling.Skaparens brottsliga förflutna har redan rört upp en hel del kontroverser för popstjärna.

De flesta berörda föräldrar kommer överens om att deras tonåringar skulle vara mycket mer benägna att använda en app, om den godkänns av Justin Bieber! Bara för att skaparen var inblandad i en stulen bil för flera år sedan, gör det inte den här telefonen appen till någonmindre användbara och kan potentiellt rädda liv.

Justin Timberlake dissar justin på SNL!

Under showen SNL, där Timberlake spelar Mozart, talar han om att vara en musiker som vill göra en razzia i skådespeleri.

När hans publik av vänner protesterar, och sedan föreslår att bli en följare av en ny artistvid namn Wolfgang Amadeus Bieber.

"Bieber? Bieber? "
"Kan du inte sätta en peruk en jordekorre och sedan säga att den ska reagera som ensvart man!" Skrek Timberlake

Ialla fall showen var i on-air och kommer inte att göra detta det till live-show på tv.



Justin betalade $ 25.000 för sitt "Stewie" family guy halsband!

Justin Bieber sjönk $ 25.000 sitt nya Family Guy-inspirerande halsband - som innehålleröver 12 karat rubiner och diamanter-och TMZ har lärt, sångaren att hjälpa till att utformadet hela.

Kända Beverly Hills juveleraren Jason Arasheben berättar för TMZ, att han och Bieberhade designat halsbandet tillsammans - han la till, Justin "hade en särskild vision för omhur han ville att det ska se ut."

Jason berättar att halsbandet innehåller 12 karat av ädelstenar - inklusive flerfärgaderubiner och vita diamanter - och de är alla inställda 14-karat guld.

Justin Bieber: En perfekt kyss!

Tags: The Seven, MTV Shows


Rösta på Justin på CMT Awards!

För att rösta så måste man vara medlem.. men jag röstade via facebook istället. 
Det ni behöver göra är att klicka på VOTE sedan så klickar ni på sign in.. efter det så kollar ni på högersida av den spalten som kommer fram så står det connect with facebook och då klickar ni där så tillåter ni det. Sedan så klickar ni bara på vote :)

Jelena i en engelsktidning!


Justin grattar Bob Dylan!

(skulle publicerats igår men när jag skulle publicera så stängdes datan av)

Selena och Justin på Ernie Hutler konsert 19/5

05.jpg

Rihannas vakter gjorde så att justin inte fick prata med Rihanna På BMA!


Justin Bieber var enligt uppgift stoppas från att prata med Rihanna på Billboard Music Awards av hennes sökerhetsvakter.

Den 17-årige påstods lämna en känsla som avr upprörd när han förhindrade att fullgöra Rihanna 23, efter att han närmade sig åt California King Bed sångaren fem gånger vid prisutdelningen som hölls på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas i Söndags.


En initierad källa uppgav brittiska tidningen Daily Mirror: "Justin tycker att Rihanna är den vackraste kvinnan och ytterst begåvad.

"Han är i vördnad för henne. Justin är bara en röd-blofig tonåring, han kan inte hjälpa att han reagerar som enlove-sjuk hundvalp när han är runt henne. "

Källan tillade: "Paret pratade medans Justins flickvän Selena [Gomez] tittade , bistert. Sen fick Rihanna släpas ivägav hennes vänner.

"Paret återupptogs deras konversatuon senare men när Justin gick för att prata med henne showens klimax så blockerade rihannas säkerhet hans väg och säger till honom att" lämna det. "
"Justin såg förödmjukad ut - han trodde att de var kompisar."


Chris Brown ft. Justin Bieber - Next 2 You Cover!


Justins och Selenas kväll med Chris och Demi!

De fyra Bästisarna var så glada att hänga ihop, att de alla hoppade upp och ner och gick ut ur bion innan filmen hade slutat, flera källor bekräftar HollywoodLife.com.

Vilken grupp av Star Powers! Efter att Justin Bieber och Selena Gomez shoppade på Victoria's Secrets köpcenter så   träffade Selena sin förnyande BFF Demi Lovato och Justin's vän Chris Brown för att gå på bio och se Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides på Arclight teatrar i Sherman Oaks, Kalifornien. Vi talade med fyra ögonvittnen som alla bekräftat och att de såg ut som kändis vänner. "De lämnade filmen innan den slutade, och var så glada över att umgås med varandra, de fortsatte att hoppa upp och ner, säger en källa till HollywoodLife.com.

Den fyrgruppen och sex andra vänner dök upp vid midnatt. "De köpte ingenting dom bara gick raka vägen till filmen vid midnatt. Två timmar senare gick de alla ut ur bion innan filmen ens slutat, "en av våra ögonvittnen avslöjar. Har det något med utegångsförbud att göra? Vi vet att Demi sa att hon var trött tidigare!

"Ingen brydde sig om dem". En flicka gick fram till Selena och sa att hon var ett "Wizards of Waverly Place" fan. Selena log och tog en bild med henne, säger en annan åskådare. "Det såg inte ut som om någon av dem ens hade livvakter med sig."

"Det såg inte ut som någon av dem ens hade livvakter med sig."

"Alla i bion kunde inte tro att de alla var tillsammans. Det var så surrealistiskt, och lite slumpmässigt. De alla hoppade upp och ner runt varandra som barn. Selena och Demi var särskilt tillgivna med varandra. Alla var väldigt glada för att umgås med varandra. Om du inte skulle känna igen dom skulle man tro att dom bara var helt vanliga ungdomar, förklarar vårat fjärde ögonvittne.

Detta låter som en sådan otroligt rolig tid! Vi är glada över att höra att vänskapen mellan Selena och Demi fortfarande är stark, det är så sött att se om hur lyckliga de skulle vara tillsammans. Chris, 22, och Bieber, 17, har filmat deras "Next 2 you" musikvideo i fredags, och det verkar som om att de bygger ett starkt band. Just nu är Justin och Selena i Hawaii tillsammans på en resa, men de hade riktigt avsked i LA innan Billboard Awards i söndags!


Justin twittrar

Justin Bieber
@justinbieberJustin Bieber
to my fans...you made me who i am...http://youtu.be/D-ebBYEDjpk

Justins nya twitter bild!


Diane Warren: Den bästa filmen jag någonsin har sett!

Diane Warren har arbetat med en hel del tunga hitters i musik. Bland annat Aerosmith, Cher, Elton John och Celine Dion. En av de senaste artisterna hon jobbade med var den senaste Billboard-pristagare Justin Bieber. OK! pratade enbart med Diane om hennes samarbete med Justin och vad som kommer härnäst för henne i hennes legendariska karriär.

Hur sammarbetade hon med Justin för hans film Never Say Never som ursprungligen har kommit till stånd? Över en middag!


"Hur det blev till var att jag var på middag och min vän, som är chef för musik på Paramount, och som var med i Justins krubba och de kom fram till mitt bord. Det var bara slumpmässigt, "Diane förklarade för OK!. "De sa att vi behöver en som " I Believe I Can Fly "för denna filmen. Strax efter det, anlitade jag samma advokat som är Justins advokat. Det liksom bara föll på plats. De älskade låten och den hade redan 210 miljoner YouTube views senare. Jag menar, YouTube är som radio för dessa barn. Jag tror att låten kommer att bli liten klassiker. "


Diane älskade filmen också, även om hon var lite tveksam först om det.

"JAPP. Jag älskar den filmen! Sa hon. "Jag älskar om hur låten användes. Det var som alla videos av honom växte upp och det var bara en så stor användning. Jag älskar filmen.Ärligt talat, jag tror att det var den bästa konserten filmen jag någonsin sett. "

"När jag först hörde låten, jag hade inte sett filmen, gick jag till premiären och jag var liksom," Oh, jag måste sitta igenom detta? "Men då var det som, jag ville se mer!" Diane förklarade. "Det bröt verkligen ner hur han bröt ut på YouTube och vad hårt arbetande, och det fanns stunder då jag grät. Precis, där han såg den lilla flickan utanför teatern där han brukade sjunga. Det var så sött. Det var just en sådan stund. Allvarligt, det var en bra film. "

Tror hon att Justin kan hålla hans framgång uppe? Svaret är ja!
"Om han håller huvudet på hans axlar, så kommer hans talang ta honom dit, sa hon."Han är super duktig. Han är en hårt arbetande, begåvad unge. Vi har sett saker hända andra barn, men jag tror att han kommer att bli bra. Han har människor omkring honom som är riktigt bra för honom. Så länge han hävdat att han är obegränsad, faktiskt. "

"Allt från Akon till Mary J. Blige, förhoppningsvis Aerosmith igen,  Mike Posner."

Hon har även precis avslutat en verkställande producent Kristin Chenoweths nya album.

"Hon är verkligen en countrysångare. Hon är från Oklahoma. Det är vem hon är. Det var min idé att utnyttja det, "förklarade hon för OK!. "Jag såg henne på Glee när hon sjöng en Carrie Underwood låt, jag var som," Vänta lite. Du är en stor sångerska. Du är från Oklahoma, som Carrie Underwood. Låt oss göra dig hennes storasyster. Hennes album är fantastiskt. Jag tror att folk kommer att älska det.
-jbsoruce

Justins tatuering betyder Jesus på hebreiska!

Tatueringen sägs betyda Jesus på hebreiska, men detta är ännu inte 100% säkert och inte bekräftat.

Justin Twittrar!


Somedays reklam!

-fanofjustinbieber

Justin och selena på romantisk semester i Hawaii!

Efter kvällen  Billboard Music Awards i söndags, drog Justin Bieber och SelenaGomeziväg för en romantisk semester i måndags till Hawaii. Hur bedårande!

Kort efter landning i paradiset, när paret checkat in deras hotell slog de sig ned på stranden. Justin, i boardshorts och Selena, i en fuchsia bikini var hand i hand och i sinomgivning följde ett släptåg efter dem när de tog en promenad till stranden.





Jelena, Congrats Justin och #Someday är TT på twitter!

-fanofjustinbieber

Nya bilder på Jelena!

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
-jbsoruce

Billboard Music Awards showen 22/5

9.jpg
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Fake bild på Jelena?

Denna bild nedan, cirkulerar just nu på internet.
Det sägs självklart vara Justin och Selena på bilden. Vad tror ni?
Ni får avgöra helt själva vad ni tror, ni får ha egna åsikter och tankar.. Själv tror jag inte att det är dem. Justin är in blond, och vem skulle dyka upp då dem har sex och fota dem?
Bilden är ju väldigt suddig, och liknar inte alls dem två. Det finns fler bilder, men dem är desto sämre.

Billboard Music Awards press-rum 22/5

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
omb va perfekt man kan va!!
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
-bieberphotos

Billboard Music Awards Backstage 22/5

2~29.jpg
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
haha gud så sööt! :D

Scooter Braun twittrar!


Justin vinnner första Billboard fan favorite award!

Och vinnaren av Billboard.com 's allra första fans Award är ... Justin Bieber.
Efter en jättestor hög med 1.600 miljoner röster som stämde, så har Billboard.com's läsare valt ut sin Fan Favorit. 

Biebers jordskredsseger annonserades under söndagens Billboard Music Awards (maj 22) i Las Vegas, när han presenterade årets kvinnliga artist till Rihanna, som också visat sig vara en certifierad Belieber: "Justin gav mig mitt pris ... jag" m så coolt! utbrast hon under sitt tacktal. 

Bieber hade redan vunnit två priset vid dne tidpunkten som fansens favorit vinnare. Han hade vunnit:
Årets digitala artist och Top New Artist,som förde en särskilt emotionell Bieber till scenen-efter att ha kysst din flickvän och tonårsstkärnan Selena Gomez.- för ett personligt tack till sin familj och alla anhängare:
"Jag vill tacka Gud för, du vet, han välsignade mig så mycket," sa Bieber . "Varje dag är som, galet för mig, eftersom jag ser så många människor och jag får  så många människor att le och göra människor glada ... Jag vill tacka mina fans för att de är fantastiska"

Den Billboard.com fans Award som beslutades av fansen - vinnaren fick flest röster i vår exklusiva Billboard.com läsar röstning, som var öppen från maj 9 till 20 maj.
-jbsoruce

Justin vinner 6 billboards Awards och kysser selena

Justin Bieber och Eminem vann stort Billboard Music Awards som hölls på MGMGrand Garden Arena i Las Vegas. Den tidigare dominerar vinnarlistan med sju berömdainklusive Top New Artist, och den senare tar hem sex gonggonger inklusive Top Artist.

Bieber fick tidigare priser för
Top Social Artist, Top Streaming Artist, Top Pop Album and Top Streaming Song redan innan showen var han taggad. Senare tar han Digital Artist of the Year, Top New Artist and Fan Favorite Award live ceremoni, värd var Ken Jeongden 22 maj.

När han vann Digital Artist Kudo, gav Bieber en shout-out ut till sina fans i Kanada, "Jagvill tacka alla som hjälpte mig att komma ur min hemstad." Den kända tonåringenkrediteras dessutom av hans mentor Usher för sin explosionsartade framgång.

Vid insamlingen av Top New Artist priset, sa han, "jag är 17 och jag vill tacka Gud för,du vet, han välsignade mig såmycket. Varje dag är tokig eftersom jag ser så många människor. Det är galet att jag är omgiven av så mångafantastiska människor. tillade han, "Jag vill tacka mina fans igen för att de var så fantastiskt. Jag vill tackaminmamma.

(jag vet att vi redan har lagt upp den men här är hela inlägget)

BILLBORARDAWARDS TIME!

Nu är justin i las vegas. Vi får önska justin lycka till på billboardawards idag!
-fanofjustinbieber

Justin och Selena satt vid ett upplyst bord tillsammans!

Baby sångaresågs tillbaka i armarna flickvänen Selena Gomez som paret tog i en intimkonsert i Costa Mesa, Kalifornien.
Det söta känsidparet satt vid ett bord tillsammans som var upplyst med ljus och dekorationer.
Dom satt sida vid sida och höll i varandras händer, det romantiska paret kollade på musikern Ernie Halter som uppträdde på La Cave.

Justin Bieber - This is why i'm hot


Stolt Justin twittrade tidigare idag!

En stolt Justin twittrar:

Klassfoto från när Justin var 9 år aww


För er som inte ser honom så är han faktiskt inringad i ett hjärta ♥

Justin har ny PP på Twitter



PPn är en bild som gör reklam för hans kommande parfym Someday ♥

Kysser Selena på Billboard awards!


aww

Justin Bieber Billboard winner 2011

Ja som vi ser på den här listan gick det väldigt bra för Justin i billboard top 2011, han har kammat hem hela sex priser
2011 Billboard Music Awards Winners:

ARTIST AWARDS

 

Top Artist:
Eminem

Top New Artist:

Justin Bieber

Top Male Artist:

Eminem

Top Female Artist:

Rihanna

Top Duo/Group:
The Black Eyed Peas

Top Billboard 200 Artist:
Taylor Swift

Top Hot 100 Artist:

Katy Perry

Top Digital Songs Artist:

Katy Perry

Top Radio Songs Artist:

Rihanna

Top Touring Artist:
U2

Top Social Artist:
Justin Bieber

Top Streaming Artist:

Justin Bieber

Top Digital Media Artist:

Justin Bieber

Top Pop Artist:

Lady Gaga

Top R&B Artist:

Usher

Top Rap Artist:
Eminem

Top Country Artist:
Taylor Swift

Top Rock Artist:

Train

Top Alternative Artist:

Mumford & Sons

Top Latin Artist:
Shakira

Top Dance/Electronic Artist:

Lady Gaga

Top Christian Artist:

Chris Tomlin

 

SPECIAL AWARDS:


Millennium Award:
Beyonce

Touring Award:
U2

Icon Award:

Neil Diamond

 

ALBUMS AWARDS:


Top Billboard 200 Album:
Eminem -- "Recovery"

Top Pop Album:
Justin Bieber -- "My World 2.0"
Katy Perry -- "Teenage Dream"

Top R&B Album:

Usher -- "Raymond v. Raymond"

Top Rap Album:
Eminem -- "Recovery"

Top Country Album:

Taylor Swift -- "Speak Now"

Top Rock Album:
Mumford & Sons -- "Sigh No More"

Top Alternative Album:

Mumford & Sons -- "Sigh No More"

Top Latin Album:
Enrique Iglesias -- "Euphoria"

Top Dance/Electronic Album:
Lady Gaga -- "The Fame"

Top Christian Album:

Skillet -- "Awake"


SONG AWARDS:


Top Hot 100 Song:
Taio Cruz -- "Dynamite"

Top Digital Song:

Taio Cruz -- "Dynamite"

Top Radio Song:
Bruno Mars -- "Just The Way You Are"

Top Streaming Song (Audio):

Nelly -- "Just A Dream"

Top Streaming Song (Video):

Justin Bieber Feat. Ludacris -- "Baby"

Top Pop Song:

Taio Cruz -- "Dynamite"

Top R&B Song:
Usher Feat. will.i.am -- "OMG"

Top Rap Song:
Eminem Feat. Rihanna -- "Love The Way You Lie"

Top Country Song:

Lady Antebellum -- "Need You Now"

Top Rock Song:
Train -- "Hey, Soul Sister"

Top Alternative Song:

Neon Trees -- "Animal"

Top Latin Song:

Shakira Feat. Freshleyground -- "Waka Waka (This Time For Africa)"

Top Dance Song:

Edward Maya & Vika Jigulina -- "Stereo Love"

Top Christian Song:

Chris Tomlin -- "Our God"


Dagens bild 2 ♥

<3

Dagens bild ♥

Så snyyygg!! ♥

Söt video! <3

Ganska gammal men den e såå söt


Dagens bild ♥


NSN sålde över 500.000 ex på 3 dagar

justin-bieber-dvd-selling-out.jpg
Som rubriken säger, 500.000 ex såldes på tre dagar, wooohoo!

Justin Bieber Chris Brown Domedagen

Judgement day!! Lol
Justin Bieber Chris Brown Judgement Day
-ocenanup

#next2you är TT


I Los Angeles

01.png
02.png

Next 2 you bilder

02~2.jpg
tumblr_lljnnvOBQ81qeyd6zo1_500.jpg
chrisetjustin.jpg
03~1.jpg
01~1.jpg
1~36.jpg

Selena och Justin shoppar i LA

Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
01.jpg
Hollywoods hetaste par sågs igår ( 21 maj ) shoppa tillsammans i Topanga köpcentrum i LA. Men paret var inte tillsammans hela tiden, Justin sågs prova hattar/kepsar med endast hand bodyguard. Källor säger att de var bedårande och jätte gulliga mot varanda. " De kysstes, man kan se att dem är ett par på de sättet dom håller på med varandra ". Skrev källan på sin twitter " De skrattade hela tiden och Justin hade sin arm runt henna hela tiden"

Justin är en ninja

HAHHAHAHA vafan äre där liksom ? xd

Justin och Selena överaskar Ernie på hans konsert!

"Jag är mållös. @ justinbieber och @ SelenaGomez kom för att se migspela i kväll och Justin satt tyckte om det. Allt jag kan säga är wow ",skrev han. "@ scooterbraun kul att träffa dig och Karin ikväll. Vilken häftigöverraskning! Vila upp och hoppas att vi korsar vägar snart igen. Skål! @SelenaGomez du och Justin är söta. Nöje att träffa er båda. Jag sågdig sjunga med i mina låtar. Gjorde min natt så mycket bättre. "

Biebers manager, Scooter Braun, som också använde Twitter för att skrivaom natten. "Jag älskar överraskningar. Vi körde en timme i LA för att överraska @ erniehalter hans spelning. # awesome ", skrev han.

Bieber skickade också hans kärlek och stöd till Halter på webbplatsen. "@erniehalter tack för natten. Glad över att vi kunde överraska dig. du ärden verkliga affären. Grattis till dig och din hustru. Och ... @ erniehalterNever Say Never är ingen BS. Haha. Tack igen ", skrev han. "Musik är universellt. # # artistssupportartists BYLTE "

Justin Biebers granne i Stratford, Ron Mercer.

Jiggs middag med salt kött? Justin Bieber älskar det, säger en lokal man.

 

Ronnie Mercer of St John's säger att han känt till Biebs sedan han var  ett litet barn, växte upp i Stratford, Ontario. Mercer bodde i en lägenhet tvärs över gatan från Justin och hans mor, Patti Mallette, och blev nära vän med dem.

 

Justin var en typisk unge, sa Mercer: han besökte ofta Mercers lägenhet för måltider och ta hans hund ut på promenader, skulle spendera sina helger genom att spela tv-spel och gå i kyrkan, och gillade att cykla på sin cykel. Han var också lite av en upptågsmakare.

 

"Jag minns en gång då han staplade en massa tomma lådor framför min lägenhet dörr och ropade till mig att komma ut snabbt. När jag öppnade dörren föll lådorna över mig, "säger Mercer med ett skratt.

 

Trots att han var känd för att vara en bra sångerska, var Justin populär runt Stratford på grund av hans skicklighet som hockeyspelare, Mercer tillade om Justin inte hade blivit  en popstjärna, kunde han ha haft en chans att vara en professionell ishockeyspelare.

 

"Han hade alltid unga flickor springdes efter honom, långt innan han var berömd," sa Mercer .

 

"Vi skulle vara ute och gå eller att han skulle vara på sin cykel och flickorna skulle vara som," Hej, Justin! " Även de äldre, " sa Mercer. "Han är inte besvärad av all uppmärksamhet han får från tjejer nu eftersom han är van vid det."

 

2007 var det som Mallette började lägga ut videon av Justin när han sjunger covers på olika R & B låtar på YouTube, och ett år senare, hittar  American Talent Manager Scooter Braun, Justin . Inte långt efter det, var Justin signerad till Raymond Braun Media Group, som ägs av Braun och R & B stjärnan Usher, sen flyttade han till Atlanta, Georgia.

 

"Jag minns att han var i min lägenhet en morgon för att äta frukost och han hade den trådlösa telefonen med honom. Telefonen ringde och han svarade det, och när han klev av, sade han, "Det var Usher," sa Mercer.

 

Även Justin kommer att bli en popstjärna och tonårsidol med en American Music Award och ett antal Grammy-nomineringar under bältet, han och hans mamma höll kontakten med Mercer, som sade att han talar till dem minst en gång eller två gånger under en vecka, antingen via mail eller telefon. Mallette svarade inte på en Twitter begäran från Telegram för en kommentar.

 

Mercer, en tung utrustning operatör, senast såg Justin under 2010, när han kom till St John's för Junos där han vann Pop Album of the Year Award för sina CD "My World 2,0" samt Fan's Choice Award. Mercer fick en all-tillträde backstage-pass, och fick tillbringa tid med Justin, Mallette och Justins pappa, Jeremy Bieber, backstage och i deras hotellrum.

 

"Det var konstigt, med stora vågor av unga flickor springer mot dig, " sa Mercer : "Men att vara känd och ha en massa pengar har inte förändrats Justin. Det kunde inte ha hänt en trevligare ung karl. Jag säger dig, om alla ungdomar hade respekt för de äldre som han har, skulle världen vara en bättre plats. "

 

Justin och hans familj hade planerat att tillbringa några dagar sightseeing runt St John's, men hotet av ett moln av vulkanisk aska från Island orsakar förseningar och var tvungna att lämna direkt efter Awards Show blev klar.

 

Rykten började cirkulera att Justin hade valt att lämna eftersom han inte tyckte om St John's, men Mercer sa att det helt enkelt inte var sant.

 

"Jag var där när de berättade att de måste att gå, och han sa," Awww, jag vill stanna "," Mercer sa.

 

Mercers fick också de senaste nyheterna om rykten om Justin och hans flickvän, skådespelerskan Selena Gomez: "Så vitt jag vet,  är de fortfarande tillsammans, sade han.


Dagens bild ♥


Bihind the scenes: Never Say Never


Justin ska till Peru i September

För några veckor sedan meddelade Justin Bieber via Twitter att han kommer att turnera runt Sydamerika i år, där han väcker förhoppningar hos många fans i Peru, rapporterade Peru.21.
Några dagar senare bekräftade Bieber att Argentina, Chile och Brasilien var med på turné listan med lämnat möjligheten öppen att Peru skulle också ingå. "Jag ser er, Brasilien, Argentina och Chile, och alla ni där nere" .
Det är nu bekräftat att Peru kommer att vara ett stopp på Justin´s amerikanska turné, och hans besök kommer att äga rum i september. Lokalen är ännu inte bekräftat.
-Livinginperu

Jelena @ Ernie Halter konserten!

-thejustinbiebershrine

Justin och Selena På Ernie Halter Konsert

Justin And Selena At Ernie Halter Concert

Twitter bild

Justin Bieber, 'To My Beautiful Girlfriend..'
-oceanup

Justin twittrar

rcqeg.jpg
Fan va ja längtar tills videon kommer ut :D

2 bilder från next 2 you musik videon..


Justin Bieber - Teenage Dougie Love Dream (REMIX)

-jbsource

Justin Bieber mötte katastrofdrabbade barn i Japan!

Skolbarnen blev generade i mötet med den amerikanska stjärnan

Justin Bieber befinner sig för tillfället i Japan, där han bland annat har passat på att försöka trösta barn från Tohoku-regionen i nordöstra Japan, som i mars drabbades av jordbävnings- och tsunamikatastrofen. På den amerikanska ambassaden i Tokyo mötte sångaren nio skolbarn från den katastrofdrabbade regionen, men eleverna ska enligt CNN ha varit mer nervösa än entusiastiska i mötet med stjärnan.

Kortfattade repliker utväxlades mellan sångaren och de japanska barnen:

— Hur gammal är du? frågade Justin en av flickorna.

— 17, svarade hon.


— Jag är lika gammal! replikerade sångaren.


Enligt CNN ska en informationsansvarig vid den amerikanska ambassaden ha sagt att han inte riktigt visste hur många av ungdomarna som faktiskt var Bieber-fans. Den kanadensiska artisten är förvisso ganska populär i Japan, men han är inte på samma nivå som de största asiatiska stjärnorna.

Även om skratt och entusiasm alltså inte präglade mötet, fick Justin ändå respons. Bland annat fick han ett brev från en av pojkarna, som tackade honom för att han tog sig tid att möta dem. Pojken var från Otsuchi, som blev så hårt drabbat av katastrofen att halva staden nu ligger i ruiner.

Den 17-åriga sångaren försökte trösta ungdomarna genom att förmedla hopp om en bättre framtid.

— Saker kan bli bättre och saker kommer också att bli bättre. Det kan bara komma bättre tider efter det här, och mina böner inkluderar alla deras familjer, sade han.

Den amerikanska ambassadören i Japan, John Roos, sammanfattade med att säga att mötet kommer vara viktigt både för japanska ungdomar och för Japan som turist- och affärsland.

— Händelser som Justin Biebers besök i Japan är inte uteslutande en uppmuntran för unga i Japan, de är även viktiga bidrag när det kommer till att visa världen att det är säkert att resa till Japan och att landet är öppet för att göra affärer.

På väg ut från mötet möttes Justin av en grupp fans som inte var lika blyga som de ovan nämnda skolungdomarna. Ett tjugotal tonårstjejer hade samlats för att få en skymt av stjärnan, och när de såg honom ropade de:
— Vi älskar dig, Justin!

KOM IGEN SVERIGE NU! - #JDBToSwe


Fler bilder från när Justin anländer i USA




Kramis ♥


Facebook&Twitter


Justin Bieber // A Drop In The Ocean


Justin twittrar "I Love Music"


En till bild från presskonferansen i Japan

Justin Bieber

Justin nominerad till CMA awards

44th  CMA Awards

Upp med händerna om du såg det här komma. Tidigare i år fick JustinBieber med Rascal Flatts spela in en låt - som nu är nominerad till enCountry Music Award.

 

 

Det hat ståtom denna samverkan från början. Som låten, "that should be me", hade inte släppts ännu, vad fångade uppmärksamheten vid den tidpunkten var att Bieber dök upp till studion med en ny frisyr. När det blev foto av sångaren med Rascall Flatts "sångaren Jay DeMarcus dök upp,gick Twitter i en frenesi! Nu blir sången lika uppmärksam. , vem tävlar han mot?

 

 

• Jason Aldean with Kelly Clarkson – “Don’t You Wanna Stay”
• Justin Bieber feat. Rascal Flatts – “That Should Be Me”
• Kid Rock feat. Sheryl Crow – “Collide”
• Aaron Lewis feat. George Jones and Charlie Daniels – “Country Boy”
• Loretta Lynn, Miranda Lambert and Sheryl Crow – “Coal Miner’s Daughter”


En ritad bild på Justin

Gud va duktig ! :o

I´m swaggin´ it

Hahaha

Justin twittrar

Klicka HÄÄR för att rösta en sista gång!!

Pray @Japan


Justin Bieber och Ernie duett "Come Home to Me"

-jdaily

Ernie Halter sover på Baby

-jdb

Angående Someday Parfymen

Justin Bieber är redo att hjälpa damerna att lukta precis lagom. Han avslöjade att han valde att skapa en parfym för kvinnliga fans eftersom sättet en flicka luktar är mycket viktigt för honom.
Enligt WWD, heter Justins parfym Someday. Pengarna för parfymen kommer gå till välgörenhet som till t.ex Pencils of Promise, som bygger skolor och Make-A-Wish-Foundations.
Medan han turnerar världen, säger Justin, "Låt oss vara ärliga, hur en tjej luktar är väldigt viktigt att en kille! Jag har en sådan djup förbindelse med mina fans, så skapa en doft som jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan föra dem närmare till min värld. "

" De lät mig verkligen ta ledningen över hela projektet, eftersom jag känner mina fans bättre än någon annan -. från att arbeta med gruppen om utvecklingen av doften i sig till att bidra till att utforma flaskan och förpackningen " förklarade han. Denna parfym kommer att finnas i butiker i juni.
-WWD

Justin tillbaka till USA

Aw så söt!

Bild från Next 2 You videon


Tweets från Ernie


Justin gillar britney spears parfym på tjejer

Britney blev smickrad när Justin Bieber, nyligen berättade att han älskade doften av hennes parfym på flickor.

Så hon skrev som ett tack på twitter till honom.

"Awwww!
Tack @justinbieber! Så glad att du gillar min parfym på tjejer, " twittrade britney.

(gammalt)

Justin Bieber #3 Världens mäktigaste

Justin Bieber #3 World&#039;s MOST Powerful
Justin Bieber landade på nummer 3 av tidskriften Forbes "världens mäktigaste kändisar". Justin, som är efterlyst av de flesta tonårstjejer runt om i världen, endast slagen av Oprah och Lady Gaga.
-oceanup

Sjunger med Ernie Halter


Justins perfym "Someday"

001~11.jpg
002~9.jpg
Klart man köper den! :D

Justin Bieber anländer till LAX flygplats i Los Angeles!

Justin Bieber: LAX Landing
Justin Bieber lyssnar på musik genom hans lila hörlurar när han anländer tillLAX flygplats i Los Angeles på torsdag kväll.


Den 17-årige musikern svepte bara upp i den asiatiska delen av sin turné,senast stanna Justin till i Japan.

Även i huvudstaden Tokyo, träffade Justin också några studenter somnyligen drabbades av tsunamin och jordbävningen.

I helgen kommer Justin att vara med sin flickvän Selena Gomez i LasVegas 2011 Billboard Music Awards som presentatör.




Born to be somebody cover

Gud va bra hon va ! :) godnatt !

Tröjorna på cdon.com

Tänk på att ändra storlekarna när ni klickar och vill kanske köpa, för jag orkade inte ändra :)

Justin mest sökta på cdon.com (repris)

Har redan lagt upp men ändå ! C:

Never let you go cover


Dagens bild ♥

men gud så perfekt! ♥

Fake Or True?


Visste du att..?

- Visste du att Justin förstår inte varför tjejer går in på toaletten tillsammans?
- Visste du att Justin säger att han vill aldrig skada tjejen han gifter sig med?
- Visste du att en gång när Justins mamma gick in i hans rum så prata han med en vägg?
- Visste du att Justin hatar svamp?
- Visste du att Justin gillar långa kyssar?
- Visste du att Justin bryr sig inte hur en tjej klär sig på en dejt, så länge hon är bekväm?
- Visste du att under ett soundchek frågade ett fan honom om en kram, men han var för långt borta så han kramade sig själv och sa, Den var till dej!
- Visste du att Justin kom på att ge One less lonely girl blommor?
- Visste du att Justin tycker alla hans fans är vackra?
- Visste du att Justin säger att bryta benet framför 11.000 fans var en av de mest pinsamma ögonblicken i hans liv?
- Visste du att Justin älskar att krama hans fans?
- Visste du att en gång sa Justin till han chaufför att han skulle stanna bilen så att han kunde krama ett fan som grät?
- Visste du att Justins favorit paj är äppelpaj?
- Visste du att Justin tyckte det var väldigt pinsammt när någon en gång berätta för honom om "biebergasm"?
- Visste du att Justins största svaghet är när en tjej säger "please"?
- Visste du att Justin sa en gång "hurt my fans I'll ninja you"?
- Visste du att Justin gillar när en tjejs hår luktar gott?
- Visste du att Justin älskar grillade räkor?
- Visste du att Justins favorit märke på skor är Supra?
- Visste du att Justin gillar inte mörka ställen?
- Visste du att Justin favorit tandkräm är Colgate?
- Visste du att Justin gillar läskiga filmer? (det gör Selena med)
- Visste du att Justin hade en gång en spindel på hans arm och hans börja gråta för han var så rädd? (cute)
- Visste du att Justin skrattar åt hans taskiga kommentarer för att han vet har ett bättre liv än Haters?
- Visste du att Justin älskar tjejer som har på sig läppglans, det gör att han vill kyssa dig?
- Visste du att Justins Farmor/Mormor gjorde "cherry cheesecake" på hans 13 års dag?
- Visste du att Justins tandborste heter "Bob"?
- Visste du att Justin älskar att skoja med hans fans eller crew?
- Visste du att Justin kan "näs vissla"?
- Visste du att Justins första ord var "Mama"?
- Visste du att Justins favorit kålsyrad dryck är Sprite?
- Visste du att Justin tror att han fick sina ögon och sin näsa från hans pappa?

Taylor hanson´s råd till Justin

USM kom ikapp med frontmannen Taylor Hanson, nu 28 (ja, mina damerden som du länge kallade "den söta ") att fråga om bandets livslängd,supergrupp hans senaste spinoff tonade rutor och, naturligtvis, detta Åretstonåring känsla, Justin Bieber.

US: Ni började så unga, har du träffat Justin Bieber? Har du några råd tillhonom att komma igenom hela denna sak som du gjorde?

TH: Jag tycker det är ärligt är hårt för att lyckas om du börjar som riktigt ung eller att gå in på 20 eller 40. Du måste leva och andas musik, och det måste vara något som du bara åtagit dig. Vi träffade Justin i början avhans karriär på en Grammy händelse för ett och ett halvt år sedan ochhan helt ärligt verkade han vara som en trevlig grabb som verkligen varglad att få uppmärksamhet på vad han gjorde. Jag kommer att säga en av de svåraste sakerna man kan göra är att överleva framgång och påvissa sätt är det enklare än efterlevande fel eftersom när man lyckas, ochdu når en plats du vill vara på, bara räkna ut hur man underhåller det och även bara bibehålla fokus och perspektiv är en utmaning.

Rörande bilder

hahahha bästa ! x)
he totally got a swagger
bieberismyhero:  amazing timing.
aaw så sööt :D
omb!

Donny Osmond pratar om Justin.

Donny Osmond berättade för CNN värd Piers Morgan:

"Jag tittar på de erfarenheter jag har gått igenom som en LITEN Bopper(och) med att jag tittar på Justin Bieber och mitt hjärta går sönder förhonom eftersom jag vet vad han kommer att gå igenom, han vet attalla vet att denna typ av framgång i den åldern kan verkligen bita dig ishorts ..



Justin anländer till Tokyos flygplats med Justbeats

003~9.jpg
002~8.jpg
001~10.jpg

Next 2 you, cover


Justin Bieber ♥

Där det är tomma ytor har jag även lagt till några till!
Hahhaha när jag precis hade fått tröjan !
Hahha vad gör jag ? x)
Bra sagt där! ♥
Hans tidning Bieber Fever som jag köpte 2 gånger! ♥
! ♥ !
/emma

Trenda #JDBToSwe för att få Justin till Sverige!

-justindrewbieber

Justin Bieber - My World Tour

¨
Tja!
Så fort jag såg att #myworldmemories trendade satte jag igång och gjorde en lita random video om My World Tour den är inte så bra men hoppas att ni gillar den ♥

Ny bloggare - Sophie

Hej alla!
Jag heter Sophie och bor 10 minuter utanför Stockholm. Jag är ny bloggare här på justinbiebersfever.blogg.se :)
Jag har gillat Justin Bieber längre än vad jag trodde jag kommer ihåg när jag precis upptäckt YouTube och såg en video på honom sjunga innan han var känd sen glömde jag bara bort det det var förra året som jag blev ett seriöst gigantiskt fan eller en asgalen belieber ♥ Min Twitter: @xSozoBelieberx

Ända normala Bieber fotot jag hitta på mig haha ♥
Kramisar från Sophie!

Justin Bieber tjänade $53 miljoner under ETT år!

Forbes Celebrity 100-lista, även känd som "världens mäktigaste kändisar"uppenbarades idag och vår favorit pojke Justin Bieber kom tredjeplats! Justin Bieber tjänade $ 53.000.000 från maj 2010 - maj 2011, hurimponerande är det?!

Justin gjorde sin lön från en kombination av filmen Never Say Never(uppräkning $ 100.000.000), hans nya album My World 2.0, och hans live-shower runt om i världen (biljetter $ 600.000 i bruttoförsäljning per natt).

-fanofjustinbieber

Justin Bieber tredje mäktigaste kändis 2011, av Forbes!

Om du trodde att det var omöjligt att en 17 år gammal debuterade på vår lista över de mäktigaste människorna i underhållning nr 3 precisbakom OPRAH WINFREY visar Justin Bieber att du kan Never Say Never!

En av våra stjärnor från förra året, slog interpoleringen heartthrob listantack till 500 miljoner visningar YouTube och en konsert film som haladei $ 100 miljoner i den globala biljettkassan. Bieber har mer än 9,6 miljoner följare Twitter, mer än Kim Kardashian, Ashton Kutcher och presidentObama. Under det senaste året känade Bieber nästan 40 miljoner dollar från touring. Påskrift erbjudanden, musik försäljning och marknadsföringstötte honom till totalt $ 53 miljoner euro. Inte så dåligt för ett barnknappt gammal nog att köra.

Usher, mannen som upptäcktee Justin Bieber, gör också sin debut vårlista i år, kommer in som nummer 32. R & B-ikonen väcks i $ 46.000.000under det senaste året för hans konsert framträdanden och försäljningsalbum, samt imponerande försäljning från hans rygg katalog med anor från 90-talet.

Justin Bieber, boxnings match!


Justin Bieber kommer att presentera på Awards Billboard Music!




Justin
Bieber har aviserats som presentatör 2011 Billboard Music Awards som äger rum denna söndag.


Andra stora namn plats för att presentera, Kylie Minogue, Jada Pinkett Smith, Joe Jonas, Keri Hilson, Marc Anthony, "Glee"-stjärnan Matthew Morrison, Nas, Scott Weiland, Tim Allen, Travis Barker, Trey Songz och "Modern Family"-stjärnan Rico Rodriguez.

Rihanna, Jennifer Lopez, Black Eyed Peas, Taio Cruz, Keith Urban och Lady Antebellum alla hittills har utnyttjats för att utföra på mässan, som kommer vara air live ABC från Las Vegas MGM Grand.

Stor nominerade för natten omfatta Rihanna (med en jättestor 18 nickar), Eminem, Lady Gaga, Bruno Mars och Justin Bieber. Bieber, Taylor Swift, Eminem, Rihanna och Gaga alla möts för nattens stora äran av Top Artist. När det gäller Top New Artist kategorin kommer Bieber vara upp mot Taio Cruz, Ke$ha, Bruno Mars och Nicki Minaj.

Beyoncé kommer att hedras med Billboard Millennium Award som hon amperes upp för att släppa sitt kommande album . Billboard kallade Beyoncé för årets kvinna i Oktober 2009 och bästa kvinnliga artist i December 2009. I år kommer hon att hedras för sitt arbete både som soloartist och som en av grundarna av Destiny's Child.

RÖSTA PÅ JUSTIN,HÄR

Come home to me by justin bieber - Ernie Hatler cover


Justin Bieber i en intervju i Japan




Han pratar Japanska vid 0:40 till 1:40

Justin träffar japanska barn offer från tsunamin! VIDEO

så snyggg

Justin Bieber kommer att presentera på Awards Billboard Music!

bbma header
Justin Bieber har aviserats som presentatör 2011 Billboard Music Awardssom äger rum denna söndag.


Andra stora namn plats för att presenteraKylie Minogue, Jada PinkettSmith, Joe Jonas, Keri Hilson, Marc Anthony, "Glee"-stjärnan MatthewMorrison, Nas, Scott Weiland, Tim Allen, Travis Barker, Trey Songz och"Modern Family"-stjärnan Rico Rodriguez.

RihannaJennifer Lopez, Black Eyed Peas, Taio Cruz, Keith Urban och LadyAntebellum alla hittills har utnyttjats för att utföra på mässan, somkommer vara air live ABC från Las Vegas MGM Grand.

Stor nominerade för natten omfatta Rihanna (med en jättestor 18 nickar),Eminem, Lady Gaga, Bruno Mars och Justin Bieber. Bieber, Taylor Swift,Eminem, Rihanna och Gaga alla möts för nattens stora äran av Top Artist.När det gäller Top New Artist kategorin kommer Bieber vara upp mot TaioCruz, Ke$ha, Bruno Mars och Nicki Minaj.

Beyoncé kommer att hedras med Billboard Millennium Award som honamperes upp för att släppa sitt kommande album . Billboard kallade Beyoncé för årets kvinna i Oktober 2009 och bästa kvinnliga artist i December 2009. I år kommer hon att hedras för sitt arbete både somsoloartist och som en av grundarna av Destiny's Child.

KOM IGEN NU RÖSTA PÅ JUSTIN HÄR !!

Justin Bieber anländer till Japan!





Video på Justin och Christian när dom tricksar med en Jojo!


Justin Bieber besöker barnen i Japan!



Kanadensiska
popstjärnan Justin Bieber flankeras av barn från nordöstra Japan, området förstördes den 11 mars utav jordbävningen och tsunamin, under ett event på den amerikanska ambassadörens residens i Tokyo 18 Maj 2011.

 

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber träffade japanska barn vars liv har förstörts av en jordbävning, tsunami och en pågående kris som har tvingat tusentals familjer från sina hem.

 

Under flera konserter i Japan, talade den 17-åriga sångerskan kort med nästan ett dussin barn, däribland några från Otsuchi, en nordöstra stad som blev kraftigt skadad av tsunamin 11 mars.

 

En pojke från Otsuchi läste ett kort från barn till Bieber, tackade honom för ett möte med dem.

 

"Vi har vänner som förlorat sin familj och sina hem, några har lämnat skolan. Staden är täckt med vrak och det kommer att ta lång tid att komma tillbaka till det normala, sade han.


"Men vi kommer att arbeta hårt för detta. Ge oss mod genom din musik. "

 

Bieber, som hade berättat tidigare för barnen att de "var en inspiration, säger i gengäld att livet skulle bli bättre.

 

"Saker och ting kan bli bättre och det kommer att bli bättre. Det finns bara goda tider framöver ", sade han.

Bieber har redan bidragit till en välgörenhetsorganisation albumet "Songs For Japan" med artister som Lady Gaga och Bob Dylan, som har tagit över $ 5 miljoner till offren för de katastrofer som har lämnat nästan 25.000 människor döda eller saknade.

Bieber utförs i den västliga staden Osaka till en utsåld arena och nästa visas Tokyo mytomspunna Budokan för en annan utsåld prestanda.


Nästan 10 000 000 följare på twitter

:oo omb!

Justin twittrar

<3

Bild på Justin & Selena

Justin Bieber Selena Gomez Billboard &#039;11

Justin på en intervju i Japan!


Justin Twittrar!

-jdm

Justin träffar studenter i Japan 18/5

to23.jpg
-jdphotos

På flygplatsen i Osaka , Japan 16/5

003~7.jpg
001.png
002.png
-bieberphotos

Justin på Fuji television i Tokyo 18/5

003~8.jpg
Klicka för att stänga bilden

Jasmin spelar "Baby" på mobilen av Justin Bieber!


Justin säger till japanska barn, att det kommer bli bättre!

Canadian pop star Justin Bieber is flanked by children from  northeastern Japan, the area devestated by the March 11 earthquake and  tsunami, during an event at the U.S. Ambassador's residence in Tokyo May  18, 2011. REUTERS/Yuriko Nakao
Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber flankeras av barn från nordöstraJapan, områdeförstördes den 11 mars utav jordbävningen och tsunamin, under ett event på den amerikanska ambassadörens residens iTokyo 18 Maj 2011.

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber träffade japanska barn vars liv harförstörts av en jordbävning, tsunami och en pågående kris som har tvingat tusentals familjer från sina hem.

Under flera konserter i Japan, talade den 17-åriga sångerskan kort mednästan ett dussin barn, däribland några från Otsuchi, en nordöstra stadsom blev kraftigt skadad av tsunamin 11 mars.

 

En pojke från Otsuchi läste ett kort från barn till Bieber, tackade honom förett möte med dem.

 

"Vi har vänner som förlorat sin familj och sina hem, några har lämnat skolan. Staden är täckt med vrak och det kommer att ta lång tid att komma tillbaka till det normala, sade han.


"Men vi kommer att arbeta hårt för detta. Ge oss mod genom din musik. "

 

Bieber, som hade berättat tidigare för barnen att de "var en inspiration,säger i gengäld att livet skulle bli bättre.

 

"Saker och ting kan bli bättre och det kommer att bli bättre. Det finnsbara goda tider framöver ", sade han.

Bieber har redan bidragit till en välgörenhetsorganisation albumet "Songs For Japan" med artister som Lady Gaga och Bob Dylan, som har tagitöver $ 5 miljoner till offren för de katastrofer som har lämnat nästan 25.000människor döda eller saknade.

Bieber utförs i den västliga staden Osaka till en utsåld arena och nästavisas Tokyo mytomspunna Budokan för en annan utsåld prestanda.

-fanofjustinbieber

Justin skänker pengar till det japanska röda korset!

Justin bieber ska skänska pengar till Röda korset för att hjälpa Japanas hjälpinsatser.
Efter Maroon 5 tweetade:
"Vi ska skänka en del av intäkterna från kvällens show i Tokyo Budokan till det Japanska Röda Korset. Vi ses ikväll"
Justin kände sig inspirerad och bestämde sig för att donera tillhjälpinsatserna av tsunamin ödelade nationen och tweetade tillbaka rockers,

"låter som en bra idé .. Jag ska. donera en del av min show till Japanska Röda Korset också."

Lucy Hale har bieberfever!

"Jag älskade Justin Bieber filmen! Hela hans historia är fascinerande för mig. I förväg, jag förstår inte hur han blev så stor snabbt. Jag visste att han var begåvad, och självklart är han bedårande. Men efter att ha settfilmen grät jag och sjöng hans låtar. Du kunde inte bort från den filmen utan att falla i kärlek med honom. "

Justin i Japan!


JB bakelser

-google

Justin twittrar



Justin verkar älska att ha på sig rutiga skjortor

-fanofjustinbieber

Christina Aguilera nämner bieber i Top Ten List


två sköna bilder !

207650_1781260704687_1634530393_1692979_3499138_n_large
208166_1781260264676_1634530393_1692978_5725384_n_large
Hahhahahah söööt! :D

Presskonferansen i Tapei, Taiwan 15/5

-bieberphotos

Never let you go cover


Justin Biebers favoritprogram, "The Hard Times of RJ Berger," vill att han vara stjärn gäst!

Stjärnan i "The Hard Times av RJ Berger" berättade att de skulle älska att sina fan, Justin Bieber, visa sitt stöd genom att vara en stjärn gäst deras show!


Justin Bieber håller det inte hemlig att han är ett fan av MTV: s hit komedi The Hard Times av RJ Berger, och nu är showens stjärna tillbaka kärleken.Vi pratade med Paul Iacono, som spelar RJ Berger själv, och hanberättade att han skulle älska att ha Justin gästande på showen!



"Han är verkligen en vän av showen genom att ge oss ett betyg uppsving[genom att twittra om det] Jag tror att fansen skulle älska att ha honomhär, jag vet att jag säkert skulle älska att ha honom här, sade Paul tillHollywoodLife
exklusivt.
-fanofjustinbieber

Dagens bild ♥

igen.. just cant get enought!!!!

Justin Bieber samarbetar med PhoneGuard till stoppa smsa under bilkörning!

Justin kommer att delta i en serie av kampanjer med programvaranbolaget, som är tillverkare av Kör säkert, en mobil app som inaktiverarsms och e-funktioner när användaren befinner sig i en bil går snabbare än10 miles per timme.

Förutom att öka medvetenheten kommer kampanjen hjälpa till att samla in pengar till välgörenhetsorganisationer som Alex Brown Foundation, en organisation som fått sitt namn efter Alex Brown, en Texas tonåring somtragiskt förlorat sitt liv av att skicka sms när han körde.


Browns har en speciell plats i Justins hjärta - som ni kanske minns, döksångaren upp ABC för att förstärka sitt budskap och hjälpa Brownfamiljen på en färsk episod av "Extreme Makeover: Home Edition."



Justin - mest sökt på cdon


Bieber anti-sexting

-oceanup

Video om Jelena


Common Denominator, då & nu..


Dagens bild ♥

morr!

Never say never

/emma

Justin före och efter med sina fans

Innan log han jätte mycket osv men nu ler han inte lika mycket. Här nedan kan ni se skillnaden. Då & Nu

Justin sjunger Beat it och wanna be startin' something!

Detta var i Taiwan!

Venezuela behöver Never Say Never!

Som vi redan vet så har Never Say Never släppts. Men inte i alla länder. Venesuela är en utav dom. Vi är ledsna för alla beliebers där som inte kan se Never Say Never!
-fanofjustinbieber

Signerad NSN-DVD!

Vem skulle inte vilja ha en utav dessa kopior?

Bieber Fever sveper genom Albert Park College!

Jack Purchase with Justin Bieber.
Jack & Justin!

Bieberfever har nått Albert Park college nyligen, men skolans 150 elever var inte där för att bevittna det!

 

Pop sensationen Justin Bieber använde Albert Park basketplanerna för att varva ner efter två av hans Melbourne konserter.

 

Bieber och hans gäng anlände till 10:30 och lämnade vid 13:15.

 

Lektionerna anordnades av tidigare NBL stjärnan Nigel vars 2m lång sonJack, 15, hämtades av Bieber för att spela en scratch match.

 

"Begäran om basket platsen hade kommit via sonen till föredettaMelbourne Tigers stjärnan Darryl McDonald.

 

 

"Darryl ringde mig och sa att de hellre skulle spela basket i stället för att gå tillbaka till hotellet,''

"Så jag kunde ordna lokalen.

"Han (Bieber) inte så lång men han kunde hanterar bollen bra.''

Jack sa att Justin var en bra spelare!


"Han pratade mycket med sitt gäng och talade om (NBA stjärnan) RussellWestbrook,''sa han.

"Det var riktigt kul och jag hoppas vi kan hålla kontakten.''

17-årig pojke åtalad för äggkastningen på JB






Australiensk polis har arresterat en 17-åring pojke som misstänks för att ha plankat in på Justin Biebers konsert (genom taket på Acer Arenan) för att kastat ägg på honom. Efter en husrannsakning  ( alltså letat efter bevis/vittnen i pojkens hem) fördes han i bort i handbojor. Han togs till den lokala polisstationen och åtalades för flera brott inklusive inbrott, överträdelse och ont uppsåt. Pojken har blivit beviljad tillfällig villkorlig borgen och kommer ställas inför rätta den andra juni.

Anledningen till att hans ansikte är utsuddat på bilderna för att han är inte myndig..

Video:



One Less Lonely Girl-Taiwan Taipei Concert Live











Från
den bilden ser det ut som han kysser taiwanesiskan, "en mindre Lonely Girl" scen.
Men man är inte säker på om det är en liplock eller inte!  Vad tror ni?



Selena gör hairflip!



Här ser ni Selena Gomez göra Justins grej :) gulligt!

Apropå "who says videon"

Här är när hon spelade in videon, och justin står där borta! :)

"Samma bild"

-alexandraberglund.blogg.se

Belieber träff i Malmö

-jbieber

Americans best dance crew

America's Best Dance Crew (Season 6) - MTV Shows

Dan kanter twittrar


Rörande bilder

yeahkidrauhl:  JUSTIN’S ALPHABET | A |  Albums  [1/2]

Never say never bild!


En kille som gillar Justin!

Hör ni avd han säger i ungefär mitten ? De är så sant de han säger iaf ! :D

Flashmob 12 juni Medborgarplatsen Stockholm

Info från facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=148361358566530
VAD?
Vi dansar enligt koreografi och sjunger typ 5 låtar av Justin som alla kan perfekt. Helst ska vi börja helt plötsligt, utan att någon har misstänkt att vi ska göra en flashmob, och sen bara fortsätta göra det vi gjorde innan som om ingenting har hänt ;)

VAR? Medis (Medborgarplatsen). (Det står Plattan i reklamvideon men det är Medis som gäller.)
NÄR? Den 12 juni

HUR? 
Vi bestämmer en tid vi möts innan, t ex på Gärdet, där vi generalrepeterar danser och sånger. Sen skiljs vi åt. Vid ett speciellt klockslag ska alla mötas vid Plattan eller Medis, men folk ska inte märka att vi känner varandra.

VARFÖR?
FÖR ATT VÅR ALLAS ÄLSKADE JUSTIN SKA KOMMA TILL SVERIGE!


Bra att veta:
Det här är INTE en direkt kamp mot haterz, så om de kommer och försöker förstöra ska vi bara strunta i dem och fortsätta dansa/sjunga.

Reklamvideo:
http://youtu.be/WK5vuuVs3D0
Infoblogg: http://justinbieberflashmob.blogspot.com/

Mer info kommer.

Dagens heta bild ♥

OMB OMB OMB OMB OMB OMB OMB OMB KOLLA HANS AAAAAAARMMMMMMM GASH ORKAR INTE MUUUMMSSSSSS GAAAAAAAAAH AAAAAAAAH ORKAR ITNE OOOMMMMBBB ! HAHHAHAHHA <3 oh my bieber säger jag bara..............! egdysiojahdufnkwlj
HAHHAHHAHAHAAHHAHAHHA

Justin ägde ut en kille

HAHAHA de är bra justin ! :D<33

Justin sjunger Common Denominator i Taiwan!


Justin - Come home to me (cover) @ Hong Kong


Justin är lycklig med Selena

-oceanup

Justin på en resturang i London 15/3 -2011


Justin ankommer i Taiwan

12~0.jpg
003~6.jpg
HAHHAHAHHAH
004~5.jpg
aaw så söta!
002~6.jpg
001~8.jpg

Ny header

Hej där! som ni ser har vi en ny header, gjorde den nyss & den kommer vi ha en stund nu, så ser vi om det dyker upp en annan sen! :)
<3

Justin twittrar


Christian Beadles nya video

1an:
2:an:

The fans are my Common Denominator!


Prins Justin Bieber!

Prins Justin och Chaz Middleton! HAHAHHA xd

"Filippinerna hatar Justin" skitsnack!

Det fanns många haters som startade rykten och tweetade "Filippinernahatar Justin Bieber"och "Justin Bieber hatar Filippinerna".

Vad har Justin Bieber gjort i Filippinerna?
Kolla in den här videon:

-fanofjustinbieber

http://www.nsnweekend.com/

I förrigår så kom Neversaynever ut på DVD och BlueRay och det har dom firat med att skapa en hemsida som heter http://nsnweekend.com. tänk på att den är på engelska, så det finns ingen svensk text om du nu skulle köpa den! Om du vill ha svensk text så får du vänta tills 27 juli ! Så sent jag vet men det är bara att vänta ! :)

Somebody to love - Brandon Harrell!


Justin "ilovemyfans"

Älskar dej också <33

Ny bloggare :)

Hej alla beliebers! :)
Som ni ser så har vi fått en ny bloggare ! Behöver verkligen det eftersom sofie har tagit en "paus" för det är så mycket i hennes liv just nu :) men hon kommer tillbaka de kan ja lova, men nu är det jag (emma) och jasmine som bloggar på den här bloggen! båda nördar i han så det blir bra ! :D jaja läs vidare ♥

google translate


Som ni ser på bilden så har den här bloggen fått en google translate och det är bara att välja språk så översätter den till det språk du vill ha. Men den översätter inte helt perfekt, och den översätter inte slangord heller ..


// jasmine

justin twittrar




Justin twittrade detta för ca 3 timmar sen.

NY!




Hejhej , jag heter Jasmine och jag ska börja blogga på den här fina bloggen :D *stolt*
Jag kan berätta lite om mig själv :
Jag är då såklart en stor nörd i Justin Bieber , han är 90% av typ allt jag pratar,tänker och drömmer om ..
Jag bor i Uppsala, en mysig stad i Uppland , ganska nära Stockholm. ehm.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. jo jag är 14 år och ehm.. aa om ni undrar något så är det bara fråga :)

O'juste! följ mig gärna på TWITTER  , @jasmiinebiieber

Justin Bieber dansar !


Justin Bieber special Shop!

-fanofjustinbieber

Justin Bieber "Featuring Twitter" Selena Gomez


Selena Gomez Says She Won't Marry Justin Bieber


Rörelsebilder BIEBERGASM del 5!


Season 3: Episode 18-Philippines to Hong Kong


Justin Bieber - Feel it

-fanofjustinbieber

Justin Bieber America's Best Dance Crew Maj DANSERNA!


Europe's biggest belieber meeting // Sweden may 7th


ALLA
skickar denhär till justin p twitter om ni har! Skicka gärna fler gånger, men skicka inte i samma tweet flera gånger för de räknas som spamma! s skicka flera gånger om! :)

MY WORLD TOUR 2011 HONG KONG 13/5 VIDEON


Britney spears har bieberfever



Justin twittrar

Klicka på bilden för att komma till de han skrev!

#heyjustin är TT



MY WORLD TOUR 2011 HONG KONG 13/5

008~3.jpg
sexy!
005~4.jpg
004~4.jpg
003~5.jpg
002~5.jpg
001~7.jpg
007~3.jpg
006~3.jpg

Scooter Braun är nu undan efter gripandet

Justin Bieber chef Scooter Braun är av kroken efter gripandet tillbaka i 2009. Scooter greps när tjänstemän bad honom attskicka en Tweet att avbryta en händelse Justin hade planerat vara  ett köpcentrum som spårat ur innan Justin ens kom.

Justin Bieber "Never Say Never" Giveaway!

HAHHAHAHAHHA " uno, dos, tres, cuatro, cinco, cinco, seis. yeah! ! xd haha

Justins sista tourdatum!

om ni ser så tar Justins My World tour slut den 19 maj 2011 i Hong Kong! Vi hoppas på att justin kommer till sverige på hans nästa tour !!

Intervju med violinisten Jennifer Saunders i NSN

Jag fick chansen att intervjua Jennifer Saunders. Nu kanske du känner igenJennifer som violinist som Justin möter i sin hemstad framför Avon Theatre ihans film Never say never!

Q-Har du alltid varit ett fan av Justin?
A- Ja, han är väldigt duktig och från Stratford!

Q-Hur länge har du spelat fiol?
A- Jag började vid tre års åldern och har spelat i åtta år.

Q-Hur var din reaktion när du träffade Justin?
A- Shock! Jag såg att kameran kommer in och var jätte förvånad över att se Justin Bieber stå framför mig!

Q-Var du starstruck?
A- Ja! Jag var chockad att jag knappt kunde prata för resten av dagen!

Q-Var människor chockade över att se dig i Justin's film?
A- Ja, de flesta såg mig i förhandsvisningen eller nyheterna innan filmensläpptes.
Vänner ringde mig för att fråga om jag visste att jag var i Justin Biebersfilm!

FLASHMOB DEN 12 JUNI!

Nu så har alla Beliebers kommit igång igen. Nu ska det vara en till flashmob den 12 Juni 2011 i Stockholm.
Det är 109 personer som kommer att delta hitills iallafall.

Så är du en Belieber och bor i Stockholm eller nära stockholm.. då ska du verkligen gå med i den gruppen! Kom igen nu bjud in era vänner också så att det blir en stooor FLASHMOB av Sveriges Belieber. 

För mer info klicka på länkarna nedanför:
www.facebook.com/event.php?eid=148361358566530
justinbieberflashmob.blogspot.com
http://youtu.be/WK5vuuVs3D0

Jeremy twittrar

nej gud va söta

Justin har lung inflamation ;(


Rörelsebilder BIEBERGASM del 4!


Topp 100 populäraste twitter-användare!

Webbplatsen Twitaholic har topp-100 lista med de mest populära Twitter-användare

1. @ ladygaga - 9.866.395 följare
2. @ Justinbieber - 9.490.656 följare
3. @ BarackObama - 7.884.050 följare
4. @ britneyspears - 7.714.942 följare
5. @ KimKardashian - 7.424.924 följare
6. @ katyperry - 7.179.933 följare
7. @ aplusk - 6.644.534 följare
8. @ TheEllenShow - 6.565.764 följare
9. @ Taylorswift13 - 6.288.462 följare
10. @ Shakira - 5.864.800 följare
11. @ Oprah - 5.785.588 följare
12. @ SelenaGomez - 5.238.350 följare
13. @ Twitter - 4.996.855 följare
14. @ Rihanna - 4.911.611 följare
15. @ Twitter_es - 4.896.951 följare
16. @ 50cent (50cent)- 4562628 följare
17. @Justin Timberlake - 4504865 följare
18. @Ryan Seacrest - 4485649 följare
19. @Mariah Carey - 4367359 följare
20. @CNN Breaking News - 4367359 följare

Är justin med i "WHO SAYS"?


MY WORLD TOUR 2011 Burswood Dome- Perth, Australia 7 MAJ!

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden
Klicka för att stänga bilden

Justin sjunger I'll Be i Manila, Philippines 10/5-11!

Erkänner att jag grät i den här videon !! :(

Barack Obama tröstade en ignorerad belieber!

Ayton Wall, 14, som förlorade sin pappa i attacken mot World Trade Center twittrade till Justin Bieber: "Hey! Jag har en hemsk livshistoria och utan din musik vet jag inte om jag kunde ha överlevt. Tror du jag kan skicka dig ett brev?"

När han inte svarade, skickade hon ett brev till president Barack Obama. Vita huset reagerade redan nästa dag och uppmanade Wall att ansluta sig till presidenten under gårdagens ceremoni vid Ground Zero, rapporterar NY Mag. Obama berättade för henne att han känner Justin.
Bieber twittrade bara: "Jag tror du har fel. är ganska säker på att president @BarackObama kommer att hålla detta löfte."
-fanofjustinbieber

Selena vet att hon inte kommer att gifta sig med JB

Under de senaste intervju med Teen Vogue, avslöjar Selena Gomez att på grund av sin unga ålder är hon nu helt öppet för falla "handlöst" i kärlek.

"... i detta ögonblick i mitt liv, jag är vid en punkt där jag vill vara kär,att ge mitt allt och falla handlöst. Jag är 18. Jagtänker inte gifta mig mednågon jag är med och jag vet det. Nästa heartbreak jag har, jag är säker jag ska vara som, "Hur kan jag leva utan den här personen?" Menjag försöker fortfarande att dyka i och njuta av det. "

En flicka från Hawke's Bay möter Justin Bieber!

BONKERS FOR BIEBER: Napier girl Meg Higgs, 8, went to see Justin  Bieber live in Sydney when her wish was granted by Make-A-Wish NZ. BONKERS FOR BIEBER: Napier girl Meg Higgs, 8, went to see Justin  Bieber live in Sydney when her wish was granted by Make-A-Wish NZ.

Hamnen Ahuriri School Year 4 student sade att mötet med Justin var endröm. "Han är bara riktigt trevlig, söt ochenorm, säger hon. "Han sa" Hej,hur mår du? "och jag sa"bra "och gav han mig lite saker. "

Den kanadensiska superstjärnan imponerade även Meg's syskon, grattar yngre syster Finty, 3, och skakar hand med bror Charlie, 6.

Mamma, Arlene Perry, gav henne godkännande för: "Han var en mycketartig och stilig ung man, sade hon.

Ms Perry sade att resan verkligen var en av en livstid, eftersom helafamiljen tillbringade sex nätter i den australiska staden som var en del avMeg's önskan, rad åtta på hans utsålda show. 

"Det var riktigt häftigt", sa Meg. "Jag gillade när han sjung baby för då kom det konfetti från taket och föll ner över oss".

Familjen besökte Luna Park, Taronga Zoo, Sydney Akuarium och roteranderestaurang Centre Point Tower.

Familjen firar också att Meg gick igenom remission efter diagnosen fyra under 2009. 

Den livliga 8-åringen har genomgått kemoterapi och kirurgi sedandiagnosen, och Ann Perry sade att familjen var frossa i de goda nyheterna.

Sedan hon återvände från Sydney, har Meg inte bara börjat piano ochsånglektioner hon kan också vara en pop känsla, men nu var detavundsjukan av sina vänner i skolan.

"Min bästa vän brukar röra mig, för att hon tror att hon rör Justin eftersom att han rörde mig".
-fanofjustinbieber

sorry!

Hej hej! Förlåt för ingen bloggning nu i helgen, men har vait lite upptagen & så med grönan och kompisar, men ikväll/idag så kommer det massa inlägg! Så det blir mycke kopiering från olika bloggar nu för orkar inte! Jaja läs visare snart ;) ♥

Justin twittrar


Justin twittrar en dansk video


Twitter bild


Obama konsoler Bieber ignorerade ett fan

Obama Consoles Bieber Ignored Fan Girl
Obama Consoles Bieber Ignored Fan Girl
Payton Wall, 14, som förlorade sin far i attacken mot World Trade Center twittradeJustin Bieber: "Hej! Jag har en hemsk livshistoria och utan musiken vet jag inte om jag kunde ha överlevt. Tror du jag kan skicka ett brevtill dig?"

När han inte svarade, skickade hon ett brev till president Barack Obama. Vita huset reagerade redan nästa dag och uppmanade Wall att ansluta sig till presidenten under gårdagens ceremoni vid Ground Zero, rapporterar NY Mag. Obama berättade för henne att han känner Justin. Bieber twittrade: "Jag tror du har fel. ganska säker president @BarackObama kommer att hålla detta löfte." Purple ticket formation HÄR!

Justin anländer till Hong Kongs flygplats


Justin var ohyfsad mot ett fans pappa

Videon visar när justin var på Ninoy Aquino International Airport i Manila, Filippinerna. Man kan beskriva exakt vad som hände på videon, men det värkar som att justin slår till pappans hand så nånting ramlar ner.
" Min pappa försökte få en aoutograf från Justin Bieber till min syster. Men ta en titt på vad han gjorde.
Han slog till min fars hand och CDn föll ner på golvet. Ingen från hans crew hjälpte honom. Inte ens en ursäkt från justin. Var är dina seder nu grabben? Jag vet att du är sjuk men du kunde åtminstonde sagt att du var ledsen och att du inte hade tid till att signera just då. Hur kunde du ens göra så mot min pappa? "

Flickan spelade in video klippet med sin mobiltelefon medan hennes pappa försökte få tag på en aoutograf.
Det hade nog varit en bättre ide om dottern hade gott fram och frågat om en aoutograf istället. Men ändå justin borde vara med tankefull.

Aftonbladet: Bieber-fans orsakade kaos

Men oj, de får det att låta som om vi var huliganer! Visst, vissa beliebers var.. väldigt "på" alla haters med våld och sån, men polisen behövde ju inte avbryta själva paraden? De gick iväg med folk som gjorde fel och så, men vi slutade ju när vi själva ville? De överdriver en hel del! ;) Fast det är sant att folk kastade saker, vattenbalonger, stenar, kladdiga saker. Och vissa slogs, det var kaos, men inte från Våran sida, inte på det sättet. Vi dansade, sjöng & förde massa liv, men inte sådär som de försöker få det att låta.

Dagens bild ♥

england london uk premiere cineworld arena vest kisses justin bieber bowtie jeans hair purple carpet smiling fans autographs cover

Pågår: Next 2 You musikvideo

Chris Brown var nyligen på scen med Justin Bieber under Justin Bieber´s stopp i Australien, där de sjöng "Up" och "Look At Me Now". Och nu kommer de två att börja arbeta på en videon till Brown´s F.A.M.E låt "Next 2 You."
Justin Bieber´s chef, Scooter Braun bekräftade dessa planer på Twitter.
"#Next2You med @justinbieber och @chrisbrown - videobehandlingen är galen... Ja den kommer" , skrev han.

@prayforjustin är TT


Ryan Seacrest tackar Justin för medelandet!

Klicka HÄR för att se den han länka ;)

Kräks i pauserna i Filippinerna

Justin Bieber var så sjuk under sin Filippinerna konsert - han var tvungen att ta pauser backstage för att kräkas. Den 17-årige led av lunginflammation men var fast besluten att agera soldatpå för sin 90-minuters utomlands konsert, rapporterade TMZ idag.

"Sjuk som en hund .. men showen måste gå vidare. Fick kallas en trooper", sa Bieber innan han intog scenen inför tusentals jublande "Beliebers" på Mall of Asia i landets huvudstad, Manila. "Showen var bra men tuff. Riktigt sjuk. Dags att vila" twittrade popstjärnan efter föreställningen.
Bieber har en vecka ledigt innan hans två konserter i Japan. Medlemmar av hans besättning är enligt uppgift tveksamma till att åka till det jordbävningsdrabbade sargade land av rädsla för strålning men Bieber kommer gå vidare med turnén och inte svika sina fans, berätta en källa webbplats.
-Herald Sun

Justins medelande till Ryan Seacrets


Never say never filmen

<object type="application/x-shockwave-flash" style="display:block;margin:0" width="560" height="402" data="http://www.kyte.tv/f/"><param name="movie" value="http://www.kyte.tv/f/" /><param name="flashVars" value="p=4484&c=388452&l=-1&s=1330790&tbid=227576" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="allowFullScreen" value="true" /></object>
Nu finns Never say never ute på cdon.com som man kan boka! Klicka på bilden för att komma till deras sida och förboka den! Filmen släpps 27/7-2011

The Justin Bieber song av Georgia och Kate

Va bra! De gjorde den här på en tråkig engelskalektion, den har även spelats på radio ;)

Justin anländer till Hong Kong med ögonpåsar!

Vilka ögonpåsar!! nutte :/

Justin twittrar "1 day"


Justin twittrar


Scooter braun twittrar


Rörelsebilder BIEBERGASM del 3!


Justin anländer till Manila!


Justin och Pattie i Just Beats!

-fanofjustinbieber

Video om när Justin blev sjuk i Manila!


OLLG MANILA!


30 Yr Old Bieber (Never Say Never...To Your Mum)


Fina bilder med text på


Klicka!

Stockholm Globe Arenas Har ställt en fråga om - Vem/vilka vill du helst se på Stockholmsarenans scen? Justin Är me Så gå rössta på Justin Om ni vill ha Honom här !
Klicka på bilden för att rösta på Justin ! :D

Dagens bild ♥

Men gud så söööt!

Justin och Chris brown gör en musikvideo till Next 2 you?

Chris Brown tog nyligen scenen med Justin Bieber under Justin Biebersdeltävling i Australien, där de framförde "Up"&"Look at me now ". Och nukommer de två att börja arbeta en video för Browns FAME låt "Next 2 you."

Justin Biebers manager, Scooter Braun bekräftade video planer på Twitter.

"# Next2You w / @ justinbieber och @ chrisbrown -! video behandlingen ärgalen ... ja det kommer", skrev han.

MSN: "Töntigt att bli kallad snorunge"


Justin Bieber visar ansvar som en popstjärna!

Vid 17 vet Justin Bieber omfattningen av hans berömmelse och det ansvar som följer med den. Även om folk kallar honom en" brat ", Justin säger han mycket väl vet att han måste vara en förebild och en professionell i alla sina strävanden. "

Justin på presskonferens i Manila!


RSS 2.0