Justin stöder PhoneGuard App för att rädda liv!

Justin Bieber har godkänt en fantastisk app till mobiltelefonen, kallad PhoneGuard, somkommer att stänga av mobiltelefonen när du kör, för att förhindra tragiska dödsfall som orsakats av sms bakom ratten!

Justin Bieber noterades stödja sitt beslut att stödja programmet genom att säga:

"Varje natt vi utföt har vi en banner som går upp som säger "Don't Text and Drive" så det betyder verkligen mycket för mig. Vi planerar att fortsätta att ge $1 från varje biljett som säljs till denna orsak och tillägg av PhoneGuard vid detta lag kommer att hjälpa oss att expandera våra ansträngningar ytterligare.''

Detta är en ganska stor påskrift för Alternativ Media Group Holdings Inc., som är bara enliten Boca Raton techs företag. PhoneGuard har faktiskt skapats av en dömd brottsling.Skaparens brottsliga förflutna har redan rört upp en hel del kontroverser för popstjärna.

De flesta berörda föräldrar kommer överens om att deras tonåringar skulle vara mycket mer benägna att använda en app, om den godkänns av Justin Bieber! Bara för att skaparen var inblandad i en stulen bil för flera år sedan, gör det inte den här telefonen appen till någonmindre användbara och kan potentiellt rädda liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0