Justin Bieber Power Of Youth, CSI Photos

Justin Bieber Power Of Youth, CSI Photos
Justin Bieber CSI bakom kulisserna pix. [email protected]. Justin kommer att hedras vid Variety's Power of Youth Event, okt 24 på Paramounts backlot för sitt engagemang för pennor Promise, en filantropisk organisation som arbetar med lokalsamhällena för att bygga skolor och öka utbildningsmöjligheterna.

CSI exekutiv producent Carol Mendelsohn berättade MTV News: "Jag fick ett samtal att Justin verkligen var ett fan av" CSI "[och] det är allt jag har att höra, det var perfekt timing. Justin var ute efter att göra sin dramatiska skådespelardebut. Vi hade en otrolig roll för en ung skådespelare, så att det bara kändes som den perfekta äktenskapet. "

Det var en dag att Justin hade tillgängliga och det var den dag han kom till "CSI" och filmade hans fyra scener till premiären. Vi kommer att introducera sin karaktär i premiären i september och då blir det ett tecken båge och vi får se honom igen i Jason McCann igen i februari.


Han är en orolig ung man, som tas upp i fosterhemmet-och sjukvårdssystemet, vars hårda tur liv har lämnat honom ärrad och arg. När vi träffas första Jason, vi träffar honom på ett allaktivitetshus där han ger ett betyg för att hedra en man som tar Jason och hans äldre bror i när de hade ingen annan, och att människan är nu i fängelse och Jason bror är ute för hämnd och söker återbetalning.

Och säkerhetsindikatorer letar efter brodern och Jason är fångad i mitten / slutet av avsnittet, vi lämnade med frågan: Är Jason en bra grabb fastnat i en dålig situation eller är Jason en dålig barn gömmer sig bakom sin cuteness? Du kan se varför Justin var så perfekt att spela denna roll. .. Det är en explosiv historia. "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0