Justins parfym tar redan slut Macys Herald Square!

Ärligt talat, har  Barack Obamas popularitet sjönkt, så att Midtown Manhattan har riktigt storslagna bygnader imorgon, det kanske har lite med Justin Bieber att göra. Pojken undrar  hur det ser ut på hans avdelning på Macys Herald Square igår, flera fans flockats för Justins ankomst. Men Obama kommer också i morgon,det är ett område på full "Obama-Bieber  Gridlock" titta, med en 100% chans trafik och skrikande  tjejer.

Vi föll med Macys idag, där Biebers parfym "Someday" började säljas, och fans hade redan infiltrerat butiken ... men inte så många? Det verkade slags tam. Hur som helst, skulle de första 350 personer som köpt en flaska få biljetter för att se honom, och en New Jersey mor, som uppskattar att hon har tillbringat 70 timmar av kvalitet med sin dotter väntat på Biebers parfym, "Så, hur du hittar det här 350 biljetter om du köper parfymen? "Hon  köpte fyra flaskor parfym, och sade att de skulle komma tillbaka imorgon i alla fall även om de inte fick biljetter.

Samtidigt var de verkliga dör hards, dom campade, med tanke på biljetter igår kväll, vissa tänkte att gå hem. (Pssh, när vi var barn så campade vi & våra vänner ute hela natten för New Kids On The Block biljetter!)

Inuti var butiken fylld med medlemmar av Bieber armé: Fans Marknadsföringmänniskor! Parfymer! NYPD: s särskilde BieberHoppsan Unit! Macys Someday Security Team! En av killarna från hans marknadsförings street team berättade för oss, "Små flickorgick härifrån gråtandes. Det var förbryllande. "(Den här killen måste ha varit en ersättning.) Och Macy s chef för säkerhetförsäkrade oss att de" är väl förberedda. Alla de små flickorna älskar honom. Vi är väl förberedda [i morgon]. "För närvarande Biebstar det lugnt med sin farbror Dave.

I fall du undrar vad Biebs doft luktar, en medlem av hans team berättade för oss: "Jag menar jag är ingen parfym expert men ....fruktiga övertoner, några mandel anteckningar, mycket sommar för flickor är målgrupp definitivt flickor i åldern 14 till 18. "

Kommentarer
Postat av: i i d z. [PHOTOGRAPHY]

superfin blogg! :D

hade du en bra midsommar? (:



KRAM!

2011-06-25 @ 23:14:18
URL: http://prinsesc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0